reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witaj nimitii...powodzenia [emoji6]

Siwa, Alexandra jak samopoczucie wyczekiwania ?
U mnie dziwnie, czuje jakieś klucie i cmi mnie jajnik od wczoraj a owu była 4 dni temu a dziś coś mnie muli i to pewnie siła sugestii ale mogłaby by sobie iść w cholerę bo ciezko jest pracować .... jak to kobity potrafią sobie nawkrecać ... chyba tez musze ograniczyć podczytywanie forum ... eh

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry czy mogę do was dołączyć? Przedstawię się, jestem mamą Alexandra z marca 2013 i jestem po poronieniu w zeszłym roku. W pierwszą ciążę zaszłam po lekach (samoistnie tak u mnie nie jest łatwo niestety :( ) w drugą ciążę zaszłam z zaskoczenia ale byłam w ciąży tylko miesiąc (od testu 18.09 do zabiegu 12.10). Teraz sie staramy znowu jestem na lekach, acart, miovarian, metformax(metformina) clostilbegyt jestem już po owulacji która była wczoraj i teraz czekam na efekt oby pozytywny.
Witaj nimitii , kciuki żeby sie udało :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Vanilia gratulacje :D
Takie przypadki dają nadzieję

U mnie dziwnie, czuje jakieś klucie i cmi mnie jajnik od wczoraj a owu była 4 dni temu a dziś coś mnie muli i to pewnie siła sugestii ale mogłaby by sobie iść w cholerę bo ciezko jest pracować .... jak to kobity potrafią sobie nawkrecać ... chyba tez musze ograniczyć podczytywanie forum ... eh

Dziwna sprawa cały czas nie mogę ustalić czy ta owulacja to już, więc chyba skonczy sie na tym że w końcu @ nas zastanie na tych staraniach. Od dwóch dni lekko pobolewa mnie podbrzusze i jakby tak rozpieralo, ale nie mam pojęcia co to może oznaczać, może sie dopiero macica przygotowuje, ale to już 19dc, więc raczej spisuje ten cykl na straty

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry czy mogę do was dołączyć? Przedstawię się, jestem mamą Alexandra z marca 2013 i jestem po poronieniu w zeszłym roku. W pierwszą ciążę zaszłam po lekach (samoistnie tak u mnie nie jest łatwo niestety :( ) w drugą ciążę zaszłam z zaskoczenia ale byłam w ciąży tylko miesiąc (od testu 18.09 do zabiegu 12.10). Teraz sie staramy znowu jestem na lekach, acart, miovarian, metformax(metformina) clostilbegyt jestem już po owulacji która była wczoraj i teraz czekam na efekt oby pozytywny.
Witaj :)
Jak chcesz do tabelki to podaj dane

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj powodzonka i wytrwałości ;):)

Czytać można tylko nie nakręcać się:D i nie robić testów przed @

Cześć dziewczyny!
Witaj nimitii! Ja chyba dziś będę miała owulacje, po pracy idę na monitoring, zobaczymy co gin mi powie.
Dziewczyny, ile powinien rosnąć pecherzyk na dobę żeby było dobrze? Mi ostatnio przyrost 1.5 mm na dobę, wydaje mi się ze malo, jakie macie doświadczenia?

reklama
Aleksandrax mnie też tak pobolewa, raz mocniej raz mniej. To może być ból owulacyjny czytałam że bywa że boli na 3 dni przed i na 3 dni po owulacji (nawet dłużej)
podaje dane do tabelki : nimitii/30/Lena/1/09-16
cykl to który to cyk od starania tak?

Do góry