Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o jaaa i mamy kolejna czerwcowke!!!! moje gratulacje!Nie wierzę.... Ja myślałam że nie było owulacji w tym cyklu. Temperatura skakała w górę i w dół, żadnych objawów, jak zwykle przed @. Chyba boję się jeszcze cieszyć
Zobacz załącznik 774968
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
No zobaczymy co bedzie jak jutro rano wstaneVanilia super, gratuluję!
Hajmal szkoda...
Megan to masz testow do soboty w takim razie ;p
U mnie temp. W dół...
Haha no tak, nigdy nie wiadomo czy wewnetrzny glos nie powie: testuj Megan testuj, masz przeciez jeszcze 4 testy! ;pNo zobaczymy co bedzie jak jutro rano wstane
A o duzo sie obnizyla ta temp? Znam przypadki ze czasem troche spadla a i tal byla ciaza[emoji14]ja nie mierze zeby potem sie nie stresowac
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
oj ja lubie przy garach, choc juz teraz sily brakuje czasami, brzuch przeszkadza, dobrze, ze Tomek mi pomagaLux kucharka hehe ;p ja wczoraj do 2 w nocy pieczarkowa robilam ; p teraz niewyspana do pracy
No dokładnie ten wewnętrzny głos lubi bardzo kusić a zdrowy rozsądek podpowiada, kobieto siedź i spokojnie czekaj ! może nic straconego i to tylko takie jednodniowe "ochłodzenie"[emoji14]ja bede mocno trzymac kciuki za twoj wtorkowy lub środowy teściorHaha no tak, nigdy nie wiadomo czy wewnetrzny glos nie powie: testuj Megan testuj, masz przeciez jeszcze 4 testy! ;p
Po 'owulacji az do wczoraj 36, 4, wczoraj 36, 8 a dzisiaj 36, 2