reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

dokładnie takie były, tanie trudno widziałam wczoraj w rossmanie sa takie zestawy z testami owulacyjnymi i ciążowymi. Następnym razem kupie te właśnie.

reklama
dobry, ja zem wyspana, pospalam do 9-tej, buraczki sie gotuja na gazie, troche tego bedzie do gotowania, a potem tarcie i zaprawy...musze tez zrobic kluski lane do zupki, bo mnie naszlo :D

kto dzis testuje?

Vanilia super, gratuluję! ;)
Hajmal szkoda...
Megan to masz testow do soboty w takim razie ;p
U mnie temp. W dół...
No zobaczymy co bedzie jak jutro rano wstane :D
A o duzo sie obnizyla ta temp? Znam przypadki ze czasem troche spadla a i tal byla ciaza[emoji14]ja nie mierze zeby potem sie nie stresowac:p

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

No zobaczymy co bedzie jak jutro rano wstane :D
A o duzo sie obnizyla ta temp? Znam przypadki ze czasem troche spadla a i tal byla ciaza[emoji14]ja nie mierze zeby potem sie nie stresowac:p

Haha no tak, nigdy nie wiadomo czy wewnetrzny glos nie powie: testuj Megan testuj, masz przeciez jeszcze 4 testy! ;p
Po 'owulacji az do wczoraj 36, 4, wczoraj 36, 8 a dzisiaj 36, 2 :p

Haha no tak, nigdy nie wiadomo czy wewnetrzny glos nie powie: testuj Megan testuj, masz przeciez jeszcze 4 testy! ;p
Po 'owulacji az do wczoraj 36, 4, wczoraj 36, 8 a dzisiaj 36, 2 :p
No dokładnie :D ten wewnętrzny głos lubi bardzo kusić :D a zdrowy rozsądek podpowiada, kobieto siedź i spokojnie czekaj ! :D może nic straconego i to tylko takie jednodniowe "ochłodzenie"[emoji14]ja bede mocno trzymac kciuki za twoj wtorkowy lub środowy teścior :D

A u mnie narazie dziwna sprawa ale zawsze tydzien przed jak nie więcej, juz zaczynał mnie boleć brzuch, a tu teraz cisza[emoji14]oby to nie byla cisza przed burzą ! haha :D

reklama
Dzień dobry czy mogę do was dołączyć? Przedstawię się, jestem mamą Alexandra z marca 2013 i jestem po poronieniu w zeszłym roku. W pierwszą ciążę zaszłam po lekach (samoistnie tak u mnie nie jest łatwo niestety :( ) w drugą ciążę zaszłam z zaskoczenia ale byłam w ciąży tylko miesiąc (od testu 18.09 do zabiegu 12.10). Teraz sie staramy znowu jestem na lekach, acart, miovarian, metformax(metformina) clostilbegyt jestem już po owulacji która była wczoraj i teraz czekam na efekt oby pozytywny.

Do góry