reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hajmal kurcze dziwne że ten pierwszy był pozytywny. Czekaj na @ a może nie przyjdzie.

Megan a Ty kiedy testujesz? Obie mamy być czerwcówkami!

Dzięki kochane za gratulacje. Teraz trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze:-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Vanilia ciesze się z tobą :)
widzę ze to juz u Ciebie 3 cykl - gratulacje

Nie mam takiego strasznego pacia już na ciążę wiec spokojnie poczekam, nie łudziłam sie bo mi sie ten cykl nie wydawał normalny ale ten głupi test ...... Na Jasia czekałam 3 miesiace i było ok , z Adasiem od razu zaskoczyło i było co było, to teraz mogę poczekać - byle nie za długo :) i zeby tez dobrze było . W każdym razie acad odstawiam

reklama
Hajmal kurcze dziwne że ten pierwszy był pozytywny. Czekaj na @ a może nie przyjdzie.

Megan a Ty kiedy testujesz? Obie mamy być czerwcówkami!

Dzięki kochane za gratulacje. Teraz trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze:-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie masz pojęcia jak sie ciesze Twoim pozytywem:D
U mnie dzisiaj 25dc z 29dni :D test ovu mega cien cienia a ciążowy narazie nic :D jutro chyba zrobie przerwe i zatestuje w srode[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry