Ale piękne endo jak na 9dc daj znać co u ginaVanilia- gratulacje krecha jak ta lala !!!
queen_b - my też działamy.
Nie pisałam wam, ale w 9 dc byłam na usg. Endometrium 8mm, wyraźnie odgraniczone z punkcikowatymi zwłóknieniami w części środkowej.
lewy jajnik - kilka pęcherzyków do 14mm,
prawy jajnik- pojedyńczy pęcherzyk 8 mm
Tyle wiem, Pani oszczędna w słowach. Jutro mam wizytę u swojej ginki, pewnie mi objaśni więcej.
dziś 12dc.
reklama
Nawet jak sie jest w tej górnej części to wygląda fajnie ale wiadomo oby kazda z nas szybko znalazła sie poniżej jest tam juz tyle fasolek że łooo chyba nasz wątek przyciąga pozytywym
To samo chciałam napisać Tabelka megaa pozytywna
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
ada1305
Aktywna w BB
Zapmarta wygląda to obiecująco. U mnie dziś 9dc przytulanki rozpoczęte juz od wczoraj. [emoji1]
Wtam nowe forumowiczki.
Aleksandrax tabela super.[emoji106]
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Wtam nowe forumowiczki.
Aleksandrax tabela super.[emoji106]
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
bertha
Fanka BB :)
Super!!! Gratulacje!Nie wierzę.... Ja myślałam że nie było owulacji w tym cyklu. Temperatura skakała w górę i w dół, żadnych objawów, jak zwykle przed @. Chyba boję się jeszcze cieszyć
Zobacz załącznik 774968
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Szkodabyłam w aptece zrobiłam dwa rożne testy - śnieżna biel
Ja acard biore cały cykl, nie odstawiam na @Vanilia ciesze się z tobą
widzę ze to juz u Ciebie 3 cykl - gratulacje
Nie mam takiego strasznego pacia już na ciążę wiec spokojnie poczekam, nie łudziłam sie bo mi sie ten cykl nie wydawał normalny ale ten głupi test ...... Na Jasia czekałam 3 miesiace i było ok , z Adasiem od razu zaskoczyło i było co było, to teraz mogę poczekać - byle nie za długo i zeby tez dobrze było . W każdym razie acad odstawiam
Witaj! PowodzeniaDzień dobry czy mogę do was dołączyć? Przedstawię się, jestem mamą Alexandra z marca 2013 i jestem po poronieniu w zeszłym roku. W pierwszą ciążę zaszłam po lekach (samoistnie tak u mnie nie jest łatwo niestety ) w drugą ciążę zaszłam z zaskoczenia ale byłam w ciąży tylko miesiąc (od testu 18.09 do zabiegu 12.10). Teraz sie staramy znowu jestem na lekach, acart, miovarian, metformax(metformina) clostilbegyt jestem już po owulacji która była wczoraj i teraz czekam na efekt oby pozytywny.
A ja uwielbiam robić testy przed @ i miec świadomość ze bede wiedziała jak szybko sie da o ciążyCzytać można tylko nie nakręcać się i nie robić testów przed @
Srednio przyrastają 2mm na dzien. U mnie tak jest.Cześć dziewczyny!
Witaj nimitii! Ja chyba dziś będę miała owulacje, po pracy idę na monitoring, zobaczymy co gin mi powie.
Dziewczyny, ile powinien rosnąć pecherzyk na dobę żeby było dobrze? Mi ostatnio przyrost 1.5 mm na dobę, wydaje mi się ze malo, jakie macie doświadczenia?
Ekstra bajery!!
Karolka2106
Fanka BB :)
Cześć, melduję się po kilkudniowej przerwie.
Gratuluję wysypu nowych ciąż....
Iza, przykro mi.
Spark, w tym tygodniu testuję. Już nie mogę się doczekać a dziś dopiero 11 dzień po owu... więc najwcześniej testuję w piątek albo sobotę. Testu jeszcze nie kupiłam bo pewnie bym już go zrobiła.
Czy ja też bym mogła prosić o wpisanie mnie do Waszej pięknej tabelki?
Imię Karolina, 23 lata, cykl starań 1, termin @ nie wiem bo teraz mi się strasznie rozregulowały... i staram się o pierwsze dziecko.
Gratuluję wysypu nowych ciąż....
Iza, przykro mi.
Spark, w tym tygodniu testuję. Już nie mogę się doczekać a dziś dopiero 11 dzień po owu... więc najwcześniej testuję w piątek albo sobotę. Testu jeszcze nie kupiłam bo pewnie bym już go zrobiła.
Czy ja też bym mogła prosić o wpisanie mnie do Waszej pięknej tabelki?
Imię Karolina, 23 lata, cykl starań 1, termin @ nie wiem bo teraz mi się strasznie rozregulowały... i staram się o pierwsze dziecko.
[QUOTE="bertha, post: 14378699, member: 159090"
A ja uwielbiam robić testy przed @ i miec świadomość ze bede wiedziała jak szybko sie da o ciąży
Ale potem wychodzi niestety jak u Izuniciąża biochemiczna o której nie mamy pojęcia i jest większe rozczarowanie
No ale kochana jak wolisz nikt ci nie będzie ci broniłnajważniejsze by było ok
A ja uwielbiam robić testy przed @ i miec świadomość ze bede wiedziała jak szybko sie da o ciąży
Ale potem wychodzi niestety jak u Izuniciąża biochemiczna o której nie mamy pojęcia i jest większe rozczarowanie
No ale kochana jak wolisz nikt ci nie będzie ci broniłnajważniejsze by było ok
reklama