reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hajmal kurcze dziwne że ten pierwszy był pozytywny. Czekaj na @ a może nie przyjdzie.

Megan a Ty kiedy testujesz? Obie mamy być czerwcówkami!

Dzięki kochane za gratulacje. Teraz trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze:-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Pracuje sobie grzecznie a telefon aż sie czerwony robi od powiadomień z forum. Myśle sobie co tam sie dzieje ?! A tu takie pozytywne wieści !!! Gratulacje kochana !! Ja dzis czuje kucie w prawym jajniku wiec chyba zaczyna sie owu. Zobaczymy po południu co pokaże test.. ale sie nie nastawiam na pozytywny wyniki końcowy ... cos przeczucie mam negatywne

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Vanilia- gratulacje krecha jak ta lala !!!
queen_b - my też działamy.

Nie pisałam wam, ale w 9 dc byłam na usg. Endometrium 8mm, wyraźnie odgraniczone z punkcikowatymi zwłóknieniami w części środkowej.
lewy jajnik - kilka pęcherzyków do 14mm,
prawy jajnik- pojedyńczy pęcherzyk 8 mm
Tyle wiem, Pani oszczędna w słowach. Jutro mam wizytę u swojej ginki, pewnie mi objaśni więcej.
dziś 12dc.

Aleksandrax mnie też tak pobolewa, raz mocniej raz mniej. To może być ból owulacyjny czytałam że bywa że boli na 3 dni przed i na 3 dni po owulacji (nawet dłużej)
podaje dane do tabelki : nimitii/30/Lena/1/09-16
cykl to który to cyk od starania tak?
Cykl to ktory to bierzacy cykl staran, a miesiaczke podaj date kolejnej :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Aleksandrax To jeśli chodzi o miesiączkę następna powinna być 08.10 a cykl w którym sie staramy to ten jest 1 :)
Zapmarra wydaje mi się że masz ładne i endometrium i pęcherzyki.

Vanilia- gratulacje krecha jak ta lala !!!
queen_b - my też działamy.

Nie pisałam wam, ale w 9 dc byłam na usg. Endometrium 8mm, wyraźnie odgraniczone z punkcikowatymi zwłóknieniami w części środkowej.
lewy jajnik - kilka pęcherzyków do 14mm,
prawy jajnik- pojedyńczy pęcherzyk 8 mm
Tyle wiem, Pani oszczędna w słowach. Jutro mam wizytę u swojej ginki, pewnie mi objaśni więcej.
dziś 12dc.
To chyba ładnie. Ja w 10 dc miałam jeden dominujący 13mm a w 12dc miał 16mm. Dziś 15dc, zobaczymy co dziś gin powie.

Nie wierzę.... Ja myślałam że nie było owulacji w tym cyklu. Temperatura skakała w górę i w dół, żadnych objawów, jak zwykle przed @. Chyba boję się jeszcze cieszyć :-D

Zobacz załącznik 774968

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojjj cudownie! !!! Gratuluję!!!!
Dzień dobry czy mogę do was dołączyć? Przedstawię się, jestem mamą Alexandra z marca 2013 i jestem po poronieniu w zeszłym roku. W pierwszą ciążę zaszłam po lekach (samoistnie tak u mnie nie jest łatwo niestety :( ) w drugą ciążę zaszłam z zaskoczenia ale byłam w ciąży tylko miesiąc (od testu 18.09 do zabiegu 12.10). Teraz sie staramy znowu jestem na lekach, acart, miovarian, metformax(metformina) clostilbegyt jestem już po owulacji która była wczoraj i teraz czekam na efekt oby pozytywny.
Witam :)
Witaj nimitii...powodzenia [emoji6]

Siwa, Alexandra jak samopoczucie wyczekiwania ?
U mnie dziwnie, czuje jakieś klucie i cmi mnie jajnik od wczoraj a owu była 4 dni temu a dziś coś mnie muli i to pewnie siła sugestii ale mogłaby by sobie iść w cholerę bo ciezko jest pracować .... jak to kobity potrafią sobie nawkrecać ... chyba tez musze ograniczyć podczytywanie forum ... eh

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też dziwnie... nie chce się nakręcić ...

Tabelka z nowymi bajerami,
Pegas, Majka_km6 robiłyście kolejny test?
staraczki1.png

Załączniki

• staraczki1.png
    staraczki1.png
    74,5 KB · Wyświetleń: 247
reklama
Do góry