reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hajmal kurcze dziwne że ten pierwszy był pozytywny. Czekaj na @ a może nie przyjdzie.

Megan a Ty kiedy testujesz? Obie mamy być czerwcówkami!

Dzięki kochane za gratulacje. Teraz trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze:-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Pracuje sobie grzecznie a telefon aż sie czerwony robi od powiadomień z forum. Myśle sobie co tam sie dzieje ?! A tu takie pozytywne wieści !!! Gratulacje kochana !! Ja dzis czuje kucie w prawym jajniku wiec chyba zaczyna sie owu. Zobaczymy po południu co pokaże test.. ale sie nie nastawiam na pozytywny wyniki końcowy ... cos przeczucie mam negatywne

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Vanilia- gratulacje krecha jak ta lala !!!
queen_b - my też działamy.

Nie pisałam wam, ale w 9 dc byłam na usg. Endometrium 8mm, wyraźnie odgraniczone z punkcikowatymi zwłóknieniami w części środkowej.
lewy jajnik - kilka pęcherzyków do 14mm,
prawy jajnik- pojedyńczy pęcherzyk 8 mm
Tyle wiem, Pani oszczędna w słowach. Jutro mam wizytę u swojej ginki, pewnie mi objaśni więcej.
dziś 12dc.

Aleksandrax mnie też tak pobolewa, raz mocniej raz mniej. To może być ból owulacyjny czytałam że bywa że boli na 3 dni przed i na 3 dni po owulacji (nawet dłużej)
podaje dane do tabelki : nimitii/30/Lena/1/09-16
cykl to który to cyk od starania tak?
Cykl to ktory to bierzacy cykl staran, a miesiaczke podaj date kolejnej :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Aleksandrax To jeśli chodzi o miesiączkę następna powinna być 08.10 a cykl w którym sie staramy to ten jest 1 :)
Zapmarra wydaje mi się że masz ładne i endometrium i pęcherzyki.

Vanilia- gratulacje krecha jak ta lala !!!
queen_b - my też działamy.

Nie pisałam wam, ale w 9 dc byłam na usg. Endometrium 8mm, wyraźnie odgraniczone z punkcikowatymi zwłóknieniami w części środkowej.
lewy jajnik - kilka pęcherzyków do 14mm,
prawy jajnik- pojedyńczy pęcherzyk 8 mm
Tyle wiem, Pani oszczędna w słowach. Jutro mam wizytę u swojej ginki, pewnie mi objaśni więcej.
dziś 12dc.
To chyba ładnie. Ja w 10 dc miałam jeden dominujący 13mm a w 12dc miał 16mm. Dziś 15dc, zobaczymy co dziś gin powie.

Nie wierzę.... Ja myślałam że nie było owulacji w tym cyklu. Temperatura skakała w górę i w dół, żadnych objawów, jak zwykle przed @. Chyba boję się jeszcze cieszyć :-D

Zobacz załącznik 774968

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojjj cudownie! !!! Gratuluję!!!!
Dzień dobry czy mogę do was dołączyć? Przedstawię się, jestem mamą Alexandra z marca 2013 i jestem po poronieniu w zeszłym roku. W pierwszą ciążę zaszłam po lekach (samoistnie tak u mnie nie jest łatwo niestety :( ) w drugą ciążę zaszłam z zaskoczenia ale byłam w ciąży tylko miesiąc (od testu 18.09 do zabiegu 12.10). Teraz sie staramy znowu jestem na lekach, acart, miovarian, metformax(metformina) clostilbegyt jestem już po owulacji która była wczoraj i teraz czekam na efekt oby pozytywny.
Witam :)
Witaj nimitii...powodzenia [emoji6]

Siwa, Alexandra jak samopoczucie wyczekiwania ?
U mnie dziwnie, czuje jakieś klucie i cmi mnie jajnik od wczoraj a owu była 4 dni temu a dziś coś mnie muli i to pewnie siła sugestii ale mogłaby by sobie iść w cholerę bo ciezko jest pracować .... jak to kobity potrafią sobie nawkrecać ... chyba tez musze ograniczyć podczytywanie forum ... eh

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też dziwnie... nie chce się nakręcić ...

Tabelka z nowymi bajerami,
Pegas, Majka_km6 robiłyście kolejny test?
staraczki1.png

Załączniki

• staraczki1.png
    staraczki1.png
    74,5 KB · Wyświetleń: 251
reklama
Do góry