reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A u nas od dzisiaj pochmurnie i pada. Beznadziejna ta pogoda. Katar już tydzień się za mną ciągnie i z dnia na dzień jest coraz gorszy.Najpierw leciała mi woda a teraz mam żółty.
U mnie 10 dc jajnik lewy pobolewa, śluzik też się pojawia więc jak synka podprowadzę na zajęcia po południu to chyba dorwę męża.W następnym tygodniu mam wiele rzeczy do zrobienia więc te nasze staranka to będą w przelocie.
wazne, by byly skuteczne :-) :)

reklama
witam kochane
mija miesiąc od zabiegu i chybaaaaa dostałam okres piszę chyba bo na razie jest to plamienie zawsze myślałam ze pierwsza @ po zabiegu będzie obfita bo macica jeszcze będzie się przy tym oczyszczać po zabiegu chociaż być może się coś więcej rozkręci mam taką nadzieję :rolleyes: a potem może zacznę jakieś starania bo nie jest przecież powiedziane że w 1 cyklu się uda a po zabiegu różnie to z tym bywa ;)

na razie póki co czekam na dalszy bieg wydarzeń i już troszkę oczywiście stres ze mnie zszedł z powodu ostatnich wydarzeń no ale będzie chyba wszystko po mojej myśli ;)

Fabimama możesz mi zmienić więc w tabelce a ponowną @ powinnam dostać równo za miesiąć czyli też 8-go :happy:

a wczoraj jak jechalismy do szpitala to wprost pod auto nam ogromny pies wybiegl, stal facet z dwoma psami na poboczu za chodnikiem i jednego mial na smyczy a drugiego nie i my jechalismy dosc wolno, 40 i nagle ten jeden pies wyskoczyl, moj Tomek odbil na drugi pas i dobrze, ze nic nie jechalo, facet sie przerazil, (widzialam w lusterku) a moj chcial sie wrocic, a ja mowie daj spokoj, glupiego madrosci nie nauczysz

witam kochane
mija miesiąc od zabiegu i chybaaaaa dostałam okres piszę chyba bo na razie jest to plamienie zawsze myślałam ze pierwsza @ po zabiegu będzie obfita bo macica jeszcze będzie się przy tym oczyszczać po zabiegu chociaż być może się coś więcej rozkręci mam taką nadzieję :rolleyes: a potem może zacznę jakieś starania bo nie jest przecież powiedziane że w 1 cyklu się uda a po zabiegu różnie to z tym bywa ;)

na razie póki co czekam na dalszy bieg wydarzeń i już troszkę oczywiście stres ze mnie zszedł z powodu ostatnich wydarzeń no ale będzie chyba wszystko po mojej myśli ;)
zycze by @ nie byla bolesna, bo moja pierwsza po zabiegu byla koszmarna

u mnie pada niestety :hmm:
zazdroszczę tym które zobaczyly dziś choć promyk słonca ;-) ;)
starającym się i czekającym na miesiaczke zycze by wszystko było po waszej myśli i oby starania nie poszly na marne:happy: ;-) ;)
olcia GRATULACJE !
przepraszam ze tak pozno ale dopiero doczytałam się twoich postow
ROSNIJ ZDROWO WRAZ Z KRUSZYNKA !:tak:

reklama
Do góry