reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

a wczoraj jak jechalismy do szpitala to wprost pod auto nam ogromny pies wybiegl, stal facet z dwoma psami na poboczu za chodnikiem i jednego mial na smyczy a drugiego nie i my jechalismy dosc wolno, 40 i nagle ten jeden pies wyskoczyl, moj Tomek odbil na drugi pas i dobrze, ze nic nie jechalo, facet sie przerazil, (widzialam w lusterku) a moj chcial sie wrocic, a ja mowie daj spokoj, glupiego madrosci nie nauczysz
Moim zdaniem to każdego psa powinno się na smyczy trzymać. Czasem nawet takie małe pchły kąsaja po nogach...

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

reklama
a on tylko tego jednego mial na smyczy i ja mowie, kuzwa Tomek gdybys jechal wiecej to bylo po psie i by afera wyszla
Psa szkoda bo on za głupotę właściciela nie odpowiada... Dobrze ze ominęliście. Ja mam na klatce takiego jednego kundelki. Niby sympatyczny i ogonem merda, ale też powarczeć potrafi. Kiedyś zwróciłam uwagę, starszej Pani,żeby wzięła pieska na smycz, bo moje dzieci się boją jak on tak leci na dół a akurat wychodzimy. Pani obruszyla się c onajmniej jakbym ją obelgami obrzuciła. Co zrobić...

Psa szkoda bo on za głupotę właściciela nie odpowiada... Dobrze ze ominęliście. Ja mam na klatce takiego jednego kundelki. Niby sympatyczny i ogonem merda, ale też powarczeć potrafi. Kiedyś zwróciłam uwagę, starszej Pani,żeby wzięła pieska na smycz, bo moje dzieci się boją jak on tak leci na dół a akurat wychodzimy. Pani obruszyla się c onajmniej jakbym ją obelgami obrzuciła. Co zrobić...

a niech by sie okazalo, ze jej psinka ma np wscieklizne i ugrzyla by Twoje dzieci, ciekawe i czy wtedy owa pani by taka pewne siebie byla

Mnie właśnie mój facet dzwonił, że jego kumpel w pracy ma kłopoty bo jego kundelek kogoś ugryzl a nie był szczepiony ... No co za bezmyślność...

reklama
no widzisz jacy ludzie sa bezmyslni!!!
Są są. Ostatnio jak znajoma powiedziała sasiadce, że idzie z psem na szczepienia to ta zdziwiona: jakie szczepienia? A to trzeba? Ja swojego psa nie szczepienia, nie muszę, bo to York... Znajoma jej tłumaczy że musi, każdego psa się szczepi i może mieć kłopoty jakby straż się dowiedziała, to chyba się przestraszyla i powiedziała że pójdzie i zrobi

Do góry