Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie pierwsza ciaza tez powstala jakos 11-12 dcRenata wiem coś na ten temat. W drugą ciążę zaszłam 12 dc i to był nasz 1 numerek w cyklu. Więc teraz jak się staramy i wypadnie nam jakiś dzień to nie panikuje.Co ma być to będzie.Nie dziękuję.
[emoji2] pewnie damy radę. Ale chciałabym aby to było już...ej, no, może nie będzie tak źle...
jeszcze nie przyszła. jest nadzieja. a jak nie to następnym razem... przecież się nie damy, nie?
U mnie pięknie. Nawet spacerkiem do biura wróciłam od klienta[emoji6]u nas tez brzydka pogoda
No widzisz Renato. Strach na wyrost był u Ciebie, dobrze, że stało się tak jak chciałaś i @ Cię odwiedziła [emoji9]witam kochane
mija miesiąc od zabiegu i chybaaaaa dostałam okres piszę chyba bo na razie jest to plamienie zawsze myślałam ze pierwsza @ po zabiegu będzie obfita bo macica jeszcze będzie się przy tym oczyszczać po zabiegu chociaż być może się coś więcej rozkręci mam taką nadzieję a potem może zacznę jakieś starania bo nie jest przecież powiedziane że w 1 cyklu się uda a po zabiegu różnie to z tym bywa
na razie póki co czekam na dalszy bieg wydarzeń i już troszkę oczywiście stres ze mnie zszedł z powodu ostatnich wydarzeń no ale będzie chyba wszystko po mojej myśli
Fabimama możesz mi zmienić więc w tabelce a ponowną @ powinnam dostać równo za miesiąć czyli też 8-go