Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam się z rana z kawusia w pracy
Jak dobrze ze dzis zaczyna się weekend
u mnie świeci słoneczko
powiem Wam że jak mam teraz codziennie sie przytulać to nie wiem czy dam radę, no ale czego sie nie robi ten pęcherzykł mógłby juz sobie wczoraj pęknąc a nie nie wiadomo na co czeka ...
Witam się z rana z kawusia w pracy
Jak dobrze ze dzis zaczyna się weekend
u mnie świeci słoneczko
powiem Wam że jak mam teraz codziennie sie przytulać to nie wiem czy dam radę, no ale czego sie nie robi ten pęcherzykł mógłby juz sobie wczoraj pęknąc a nie nie wiadomo na co czeka ...
ej, no, może nie będzie tak źle...Dziś mam jakiś taki nastrój niefajny. Martwię się że @ nadchodzi zawsze popadam w takie stany wahań kilka dni przed...
Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom
tez tak mam, znam ten bolDziś mam jakiś taki nastrój niefajny. Martwię się że @ nadchodzi zawsze popadam w takie stany wahań kilka dni przed...
Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom
u nas tez brzydka pogodaSłońce... Zazdroszczę, u nas od rana rosi :/
Lux, ty masz często takie jazdy, nie? może masz helicobacter? jest taki test apteczny do wykrywania, może sprawdź o co chodzi...dobry
ja znow czyms struta, bo mi mega niedobrze jet a bleee
ja choruje na niezyt, reflux zoladkowy i chyba lekarz znow mnie czeka lub jakas lekka dietka, bo czesto mnie boli i do niczego sie czujeLux, ty masz często takie jazdy, nie? może masz helicobacter? jest taki test apteczny do wykrywania, może sprawdź o co chodzi...
no to paskudnie, ale lekka dieta też nie jest zła, przy okazji można trochę odświeżyć organizm bo po zimie, kiedy mało się ruszamy to wszystko jakieś takie zastałe... przynajmniej ja się tak czujęja choruje na niezyt, reflux zoladkowy i chyba lekarz znow mnie czeka lub jakas lekka dietka, bo czesto mnie boli i do niczego sie czuje