Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a masz mdlosci, wymiotujesz, boli brzuch, daleko masz do pracy? ja umieralam do polowy 4 miesiaca, jak se przypomne to wymioty to ło Jezu....lezalam glowa na ladzie w pracy i wylam i tez daleko mialam, ale przetrwalamLux chciałam pracować do końca stycznia 2017 ale z każdym dniem nie wiem czy dam radę
W ciąży z Olą wytrzymałam 7,5miesiąca, czyli do ok 30 tygodnia
U mnie dopisz znak zapytania. ??? Niewiadomo czy będę majówka.!!TabelkaZobacz załącznik 774527
Izabela90 trzymam kciuki
Mnie dziś zalał śluz rociągliwy jak ta lala, trzeba was słuchać zamiast się martwić :*
wazne, ze rosnie, badz dobrej mysli!Więc kochane, nadzieję mała ale mam. W środę wynik bety 14 a dzisiaj 25. Rewelacji nie ma. Dalej mam brać progesteron. Niewiem jak to się skończy wrazie gdyby @ nie było do poniedziałku,mam badanie powtórzyć. . I dalej w niepewności będę żyć.
a masz mdlosci, wymiotujesz, boli brzuch, daleko masz do pracy? ja umieralam do polowy 4 miesiaca, jak se przypomne to wymioty to ło Jezu....lezalam glowa na ladzie w pracy i wylam i tez daleko mialam, ale przetrwalam
U mnie 3 cykl [emoji16][emoji16]TabelkaZobacz załącznik 774527
Izabela90 trzymam kciuki
Mnie dziś zalał śluz rociągliwy jak ta lala, trzeba was słuchać zamiast się martwić :*