reklama
a masz mdlosci, wymiotujesz, boli brzuch, daleko masz do pracy? ja umieralam do polowy 4 miesiaca, jak se przypomne to wymioty to ło Jezu....lezalam glowa na ladzie w pracy i wylam i tez daleko mialam, ale przetrwalamLux chciałam pracować do końca stycznia 2017 ale z każdym dniem nie wiem czy dam radę
W ciąży z Olą wytrzymałam 7,5miesiąca, czyli do ok 30 tygodnia
Aleksandrax
Fanka BB :)
U mnie dopisz znak zapytania. ??? Niewiadomo czy będę majówka.!!TabelkaZobacz załącznik 774527
Izabela90 trzymam kciuki
Mnie dziś zalał śluz rociągliwy jak ta lala, trzeba was słuchać zamiast się martwić :*
Więc kochane, nadzieję mała ale mam. W środę wynik bety 14 a dzisiaj 25. Rewelacji nie ma. Dalej mam brać progesteron. Niewiem jak to się skończy wrazie gdyby @ nie było do poniedziałku,mam badanie powtórzyć. . I dalej w niepewności będę żyć.
wazne, ze rosnie, badz dobrej mysli!Więc kochane, nadzieję mała ale mam. W środę wynik bety 14 a dzisiaj 25. Rewelacji nie ma. Dalej mam brać progesteron. Niewiem jak to się skończy wrazie gdyby @ nie było do poniedziałku,mam badanie powtórzyć. . I dalej w niepewności będę żyć.
kolekcjonerka
a masz mdlosci, wymiotujesz, boli brzuch, daleko masz do pracy? ja umieralam do polowy 4 miesiaca, jak se przypomne to wymioty to ło Jezu....lezalam glowa na ladzie w pracy i wylam i tez daleko mialam, ale przetrwalam
Nie mam mdłości, wymiotów itp poprostu jestem słaba i przemęczona.
Najgorsze - dojeżdżam 1,5h, 2-3 przesiadki autobusami i tramwajami. Czyli 3h dziennie spędzam na dojazdach, które strasznie mnie męczą. Najbardziej boję się niesprzyjającej aury - Idzie zima, ludzi kichają, prychają w środkach komunikacji miejskiej, jesienna plucha+czekanie na autobus na wietrze i mrozie też jest niefajne:/ Mam dobrą pracę i odpowiedzialne stanowisko, poza tym ze względów finansowych opłaca mi się być jak na dłużej. Praca zdalna to ostateczność, ale nie jest niemożliwa, jednak póki co chciałabym jej uniknąć.
Najwyżej będę brała co jakiś czas dzień wolny i jakoś przetrwam chyba że lekarz zaleci zwolnienie to grzecznie na nie pójdę.
W pierwszej ciąży byłam raz 1tydzień (ze względu na chorobę) a raz 1 cały miesiąc (brzuch mi się napinał i miałam 3x dziennie nospę brać) więc być może teraz też mnie czeka przymusowy odpoczynek
Carmen24l
U mnie 3 cykl [emoji16][emoji16]TabelkaZobacz załącznik 774527
Izabela90 trzymam kciuki
Mnie dziś zalał śluz rociągliwy jak ta lala, trzeba was słuchać zamiast się martwić :*
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
oluska88
Izabela dobrze że jest przyrost. Jak mi kiedyś lekarz powiedział w medycynie nie zawsze 1+1=2 więc to że piszą że przyrost powinien być większy traktujmy z przymrużeniem oka. Każdy organizm jest inny. W poniedziałek będzie więcej.
reklama