oluska88
Fanka BB :)
Pegas powtarzasz dziś test? Pokaż nam jak zrobisz[emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jestem już po. Teraz tylko czekać.Juz zrobiłaś badanie? No to czekamy wszystkie w napięciu... Musi być dobrze!
Iza trzymam kciuki [emoji10]Hej dziewczyny. Ja już o 5 nie śpię w stresie że zaraz mi poleci. Brzuch boli mnie jak tylko się obudziłam, a do toalety chodzę w strachu. Rozwioze swoje dzieciaczki i lecę na betę. I będę znów pół dnia czekać na telefon. Aby ta beta dzisiaj była lepsza.
Będzie dobrze. Nie stresuj się . Trzymam kciuki. Ja coraz bardziej się stresuje, bo przez męża pracę strasznie się mijamy i za bardzo nie ma okazji do staranek wtedy kiedy powinny byc:-(Tak jestem już po. Teraz tylko czekać.
Trzymam kciukiHej dziewczyny. Ja już o 5 nie śpię w stresie że zaraz mi poleci. Brzuch boli mnie jak tylko się obudziłam, a do toalety chodzę w strachu. Rozwioze swoje dzieciaczki i lecę na betę. I będę znów pół dnia czekać na telefon. Aby ta beta dzisiaj była lepsza.
Yesenia! Nie wierzę! ;D co tam u Ciebie? Tylko nie probuj uciekac poki nie odpiszesz...st: 14370277 pisze: