reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczyny. Ja już o 5 nie śpię w stresie że zaraz mi poleci. Brzuch boli mnie jak tylko się obudziłam, a do toalety chodzę w strachu. Rozwioze swoje dzieciaczki i lecę na betę. I będę znów pół dnia czekać na telefon. Aby ta beta dzisiaj była lepsza.
Izabela teraz to i my czekamy jak na szpilkach na wieści od Ciebie ... ale oczywiście z &&&&& [emoji4]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No tak jak na okres. Boli przestaje. Czuję mokrość tam na dole. Wiem że to normalne. W dwóch ciążach tak miałam ale teraz się stresuje że ta beta nie urosła. Teraz czekam na telefon od lekarza. Pewnie popołudniu zadzwoni. Stres cały dzień.

Kochana ja też mam takie bóle jak na okres . Ledwo oczy otworze a już boli ;( martwi mnie to , bo każde moje poronienie tak się zaczynało . Cóż w moim przypadku to trzeba czekać nic nie zrobię !!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

W luxmedzie [emoji38]

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

yesenia fajnie, że zajrzałaś:)

Iza zaciskam kciuki!!!!!!!

dziewczyny,
rzadko i mało piszę, ale fizycznie nie daję rady:/ ten tydzień (praca +dojazdy +coraz gorsza pogoda) tak mnie wypompował, że dziś nie poszłam do pracy z braku sił.
Wczoraj ledwo wróciłam do domu, strasznie słabo się czułam, wypiłam mleko z miodem i czosnkiem i przed 21.00 zasnęłam. Miałam iśc do lekarza, ale w sumie objawów poza ogólnym osłabieniem organizmu nie mam więc odwołałam wizytę.
Może te 3 dni wolne mi pomogą. Teraz leżę w łóżku i odpoczywam. W weekend z Olcią będzie zdecydowanie trudniej

yesenia fajnie, że zajrzałaś:)

Iza zaciskam kciuki!!!!!!!

dziewczyny,
rzadko i mało piszę, ale fizycznie nie daję rady:/ ten tydzień (praca +dojazdy +coraz gorsza pogoda) tak mnie wypompował, że dziś nie poszłam do pracy z braku sił.
Wczoraj ledwo wróciłam do domu, strasznie słabo się czułam, wypiłam mleko z miodem i czosnkiem i przed 21.00 zasnęłam. Miałam iśc do lekarza, ale w sumie objawów poza ogólnym osłabieniem organizmu nie mam więc odwołałam wizytę.
Może te 3 dni wolne mi pomogą. Teraz leżę w łóżku i odpoczywam. W weekend z Olcią będzie zdecydowanie trudniej
ja jezdzilam do pracy do polowy 6 miesiaca i teraz sie sobie dziwie skad ja mialam na to sile? odpoczywaj ile mozesz, kiedy idziesz na l4?

Jeśli chodzi o wózki to mi został po synku tutek grander 3w1 byłam z niego bardzo zadowolona, super się prowadzi na spore koła, które dawały radę po śniegu. Nie ma też za małej gondoli taka w sam raz wg mnie. Synek urodził się 28 sierpnia i w gondoli przejezdzil całą zimę. Spacerówki uzywalysmy od 1 marca. Także ja już mam wyglada jak nowy bo przed samym końcem używania oddaliśmy na gwarancję, bo stelaż zaczął obrazić z srebrnej farby. Odmalowali go ze jak nowka jest[emoji5]
Co do l4 to chciałabym pracować jak najdłużej, mam pracę biurową i lubię ja. Ale jeśli pojawia się jakieś przeciwwskazania to oczywiście idę na zwolnienie, bo dzidziuś i ja jesteśmy wazniejsi niż praca.

reklama
Do góry