reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Staram się nie denerwować. Dobrze ze ten dzień się już kończy powoli. Jutro rano jadę znów na betę. (Aby @ nie przyszla) i oby wynik był większy. Dzisiaj troszkę brzuch mnie pobolewal,trochę źle się czułam. I niewiem czy to normalne ale jakieś napady gorąca mam chwilami.
To zdecydowanie normalne:) ja do tej pory mam takie napady i w ciazy z corka też takie mialam. Trzymam mocno kciuki zeby jutro @ nie przyszla

reklama
Staram się nie denerwować. Dobrze ze ten dzień się już kończy powoli. Jutro rano jadę znów na betę. (Aby @ nie przyszla) i oby wynik był większy. Dzisiaj troszkę brzuch mnie pobolewal,trochę źle się czułam. I niewiem czy to normalne ale jakieś napady gorąca mam chwilami.
Zobaczysz wszystko będzie dobrze jutro zobaczysz jak beta Ci ładnie przyrosla [emoji4]

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Izabela musi być dobrze ... za dużo kciukow scisnietych aby kie było [emoji6]
U mnie dziś test owu w końcu ciemny .... a mąż będzie jutro :/
1474570939944.jpg

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474570939944.jpg
    1474570939944.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 319
A co taka cisza ... kto testuje/retestuje???
Pegas, Vanilia, Katie ......

Dobra w takim razie zadam głupie pytanie...jeśli są 2 krechy na teście owu to on zwiastuje owu w ciągu najbliższych 24h do 36h a co jeśli ja czuję wlasnie dziś bóle owulacyjne (jak co m-c) to ciemne krechy mogą też świadczyć, że owu juz jest ??

Dobra w takim razie zadam głupie pytanie...jeśli są 2 krechy na teście owu to on zwiastuje owu w ciągu najbliższych 24h do 36h a co jeśli ja czuję wlasnie dziś bóle owulacyjne (jak co m-c) to ciemne krechy mogą też świadczyć, że owu juz jest ??

Emsi to jest do te pytanie. Ale tak sobie myśle, ze jesli np test robiłaś hmm powiedzmy 10 rano a brzuch zaczyna bolec o 16 np tylko przecież właśnie wtedy juz moze pęcherzyk pękać. Ale nie wiem. Ekspertem noe jestem ;-)

Emsi to jest do te pytanie. Ale tak sobie myśle, ze jesli np test robiłaś hmm powiedzmy 10 rano a brzuch zaczyna bolec o 16 np tylko przecież właśnie wtedy juz moze pęcherzyk pękać. Ale nie wiem. Ekspertem noe jestem ;-)
Ma to sens tylko u mnie było na odwrót ... około południa zaczęłam czuć a wieczorem zrobiłam test ... i tak się właśnie teraz zastanawiam

Ma to sens tylko u mnie było na odwrót ... około południa zaczęłam czuć a wieczorem zrobiłam test ... i tak się właśnie teraz zastanawiam

A to juz nie wiem ... moze bóle były jakieś przepowiadające ? Typu ze jajeczko sie przesuwało i bolał Cie brzuch, a test wyszed pozytywnym bo jeszcze bie pękł pęcherzyk ?

reklama

Ja bóle owulacyjne zwykle mam dzień przed owulacją, nie wiem czemu, może jajniki zaczynają bardziej pracować :)

Do góry