reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny mam problem, nie chciałam pisać o tym wcześniej bo jak człowiek czeka na dziecko to rożne omamy się trafiają ale to już nie omam. od 2 dni boli mnie dół brzucha, dziś boli na wysokości jajnika z lewej strony, ból jest odczuwalny jak okres,u mnie dzis 24 dc owszem staraliśmy się z tym ze przy dwóch poprzednich ciążach nie miałam takich objawów i trochę sie boje ze coś idzie nie tak a jeśli to nie cąza to nie wiem czy sie coś nie pochrzaniło. Miała któraś coś podobnego ?
Jesli to ciaza, to taki bol czesto dziewczyny czują na poczatku. A najlepiej idz po prostu do gina sprawdzic, na pewno to nic strasznego. mnie czesto pobolewa pod koniec cyklu na dole.

Hej Dziewczyny.
U mnie 28 dc, dwa tyg po dwóch grubych krechach na ovu. Nie wiem ile dni ma mój cykl.. i pewnie nikt tego nie wie. Ale że kiedyś miałam 28 to dzisiaj zrobiłam test. I załamka, znowu nic. Jak wysechł widzę cień cienia...
Mam omamy?Zobacz załącznik 774288

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

pegas, przepraszam, ale ja widze białą kreskę (miejsce gdzie miala byc druga kreska) i wokol niej zacieki... :( ale mam nadzieje, ze się myle, trzymam kciuki.

pójdę tylko zę na wizytę do mojego muszę czekać do przyszłego czwartku, chyba ze mnie mocno bedzie jutro bolec to pójdę prywanie do tego pierwszego do tego co zawsze chodziłam z obydwoma ciazmi. Może przejdzie mam nadzieje ze to nie jakaś torbiel czy stan zapalny

Teraz to sama nie wiem, przed poronieniem 28 równo a teraz lata od 25 do 35

Nie wiem bo mierze pierwszy raz :/
Chyba ten test owu niepotrzebnie zrobiłam i mi w głowie namieszal

Nie muszą boleć cały czas, mogą też nie bolec wcale i to tez nic nie znaczy

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
A robiłaś może dalej tysty owu? Czy tylko wtedy ? Może to nie był jedyny dzień z ciemnymi krechami ;)

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane moje staraczki! u mnie 12 dc, test owulacyny zrobiony wczoraj był negatywny, dziś zaczyna pjawiać się baaardzo blada kreska, jednakże buzka na teście miga, więc zblizamy się do owulacji ;-) Dziś przyszedł (w koncu!) odpowiedzni termometr więc, jutro zsprawdze jak to z tą temperatą ;-) Teraz tylko przytulaski i świeca... ;-)

A robiłaś może dalej tysty owu? Czy tylko wtedy ? Może to nie był jedyny dzień z ciemnymi krechami ;)

Nie bo mialam tylko te dwa, a kupiłam jakieś strasznie drogie z Rossmanna i nie chciałam ich kupować znowu, a czytałam żeby nie zmieniać testów w trakcie, teraz i tak chyba nie ma co sprawdzać juz

Nie bo mialam tylko te dwa, a kupiłam jakieś strasznie drogie z Rossmanna i nie chciałam ich kupować znowu, a czytałam żeby nie zmieniać testów w trakcie, teraz i tak chyba nie ma co sprawdzać juz

Dlatego kompletnie się nie przejmuj, głowa do góry ... nie ma żadnych dowodów, że owulka juz była właśnie wtedy [emoji6]

reklama
Izabela nie denerwuj się. Wiem łatwo sie mówi. Wiesz ze objawy raz sa mocniejsze raz mniejsze... Wszystko będzie dobrze:)
Staram się nie denerwować. Dobrze ze ten dzień się już kończy powoli. Jutro rano jadę znów na betę. (Aby @ nie przyszla) i oby wynik był większy. Dzisiaj troszkę brzuch mnie pobolewal,trochę źle się czułam. I niewiem czy to normalne ale jakieś napady gorąca mam chwilami.

Do góry