reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej Dziewczyny.
U mnie 28 dc, dwa tyg po dwóch grubych krechach na ovu. Nie wiem ile dni ma mój cykl.. i pewnie nikt tego nie wie. Ale że kiedyś miałam 28 to dzisiaj zrobiłam test. I załamka, znowu nic. Jak wysechł widzę cień cienia...
Mam omamy?Zobacz załącznik 774288

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez widzę druga kreseczke. Trzymam kciuki &&&&

reklama
Oczywiście, że zamierzam zostać czerwcówką, więc podbijamy majowy rekord. :D
Byłoby super bo ja też jestem czerwcowa, dzisiaj 22 dzień cyklu, owu już była.
Nie wiem za bardzo jak mam liczyć datę następnej @ bo po zabiegu trochę mi się cykle rozregulowały... dobrze, że mam komputer cyklu i wiem kiedy dni płodne a kiedy nie.
Izabela trzymam kciuki żeby okazało się że wszystko dobrze i że jednak jest zdrowa i silna ciąża :)
Mamy ten sam dzien cyklu:) za tydzien testujesz?

tanika ja mam akurat ten starszy model bez bajerów czyli kolorowego wyświetlacza i możliwości wprowadzania swoich notatek, to kosztował 1200 zł. Kupiłam bezpośrednio od niemieckiego dystrybutora, ale ponoć w pl można negocjować ceny i rozłożyć płatność w ratach. :)
pegas ja widzę cień. :)
Śniło mi się dzisiaj, że jakiś szaman mi wróżył, że będę mieć 2 dzieci i chyba nie dowierzałam i dodał "ale nie wiadomo ile ta ciąża będzie trwała tydzień, czy więcej...." i obudziłam się taka przestraszona i zdołowana...

Ale masz i z pewnością lepsze to niż mierzenie tempki zwyklym elektronikiem ,dlatego mi się niechce mierzyłam ale to wielka pomyłka ,ale myślałam o zakupie od jakiegoś czasutaki model mi by odpowiadał -może mikołaj mi przyniesie
O kurna ale:shocked2: sen koszmar na szczęście te tylko nocne wizje

Ostatnia edycja:
Izabela trzymamy kciuki!!!
Katka przykro mi ,-trzeba zbierać siły na kolejny cykl
Oluska super małe objawy ale są!!to czekanie na wizytę dobija mimo to na tym etapie nic jeszcze nie będzie widać widzę nastawienie pozytywne tak trzymaj:-D
Aleksandra jakie długości cykle masz?

Chyba zawsze po owu rośnie, widziałam wykresy ze rosła na 5 dni a potem spadała i był okres, długo ci się utrzymuje?

Moja temp wciąż niska a test owu wyraźny był 3 dni temu, więc zaczynam się przygotowywać na to że w tym cyklu owulacji nie będzie :/

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Aleksandra miałaś wcześniej cykle bezowulacyjne?

Myślę, że to mierzenie temperatury nie wpływa za dobrze na pozytywne myślenie ... w sytuacjach niestandandardowych (a kazda z nas jest inna) mózg odpowiednio analizuje i kreuje przez to same negatywne sugestie a to wpływa najlepiej na zablokowanie się co w naszej sytuacji staraczek jest niedopuszczalne ;-)

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Myślę, że to mierzenie temperatury nie wpływa za dobrze na pozytywne myślenie ... w sytuacjach niestandandardowych (a kazda z nas jest inna) mózg odpowiednio analizuje i kreuje przez to same negatywne sugestie a to wpływa najlepiej na zablokowanie się co w naszej sytuacji staraczek jest niedopuszczalne ;-)

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Mądre słowa -dlatego nie mierzę nie bedę się męczyć raz już to robiłam przez 3miechy ginek mi kazał Boże koszmar interpretacji do tej pory nie zakumałam tak skok tam nie fazy brr mi nie wyszlo dla mnie osobiscie porażka

Niekiedy mam cykl 28 ostatni miałam 31. Więc @ moglabym mieć jutro albo w przeciągu najbliższych dni. Objawy... nie bardzo. Zgaga wieczorem, wymioty po ciężkim żarcii (jestem na urlopie a żołądek mam wrażliwy).
Myślę że test powtórzę w niedziele i wtedy jakąś prawda objawiona na nie spłynie.

Celowo przestałam pisać na forum bo bardzo się nakręcam i przez myślenie przestaje czerpać z codzienności. No ale dzisiaj już nie mogłam wytrzymać [emoji4]

A i tak dalej nic nie wiem [emoji6]

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez widzę bladziocha....w niedziele będzie wyrazniejsza....czekamy na wieści [emoji6]

Ja od wczoraj czułam się mokro a dziś @!!!!!!!!! I znowu nic z tego [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Katka ściskam mocno .... [emoji173] i dużo siły życzę

reklama
Izabela trzymamy kciuki!!!
Katka przykro mi ,-trzeba zbierać siły na kolejny cykl
Oluska super małe objawy ale są!!to czekanie na wizytę dobija mimo to na tym etapie nic jeszcze nie będzie widać widzę nastawienie pozytywne tak trzymaj:-D
Aleksandra jakie długości cykle masz?
Teraz to sama nie wiem, przed poronieniem 28 równo a teraz lata od 25 do 35
Aleksandra miałaś wcześniej cykle bezowulacyjne?

Nie wiem bo mierze pierwszy raz :/
Chyba ten test owu niepotrzebnie zrobiłam i mi w głowie namieszal
Dziewczyny dzisiaj piersi troszkę mniej mnie bolą niż wczoraj to chyba zły znak co ? Ja już głupieje :sad:
Nie muszą boleć cały czas, mogą też nie bolec wcale i to tez nic nie znaczy

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry