reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Staram się nie denerwować. Dobrze ze ten dzień się już kończy powoli. Jutro rano jadę znów na betę. (Aby @ nie przyszla) i oby wynik był większy. Dzisiaj troszkę brzuch mnie pobolewal,trochę źle się czułam. I niewiem czy to normalne ale jakieś napady gorąca mam chwilami.
To zdecydowanie normalne:) ja do tej pory mam takie napady i w ciazy z corka też takie mialam. Trzymam mocno kciuki zeby jutro @ nie przyszla

reklama
Staram się nie denerwować. Dobrze ze ten dzień się już kończy powoli. Jutro rano jadę znów na betę. (Aby @ nie przyszla) i oby wynik był większy. Dzisiaj troszkę brzuch mnie pobolewal,trochę źle się czułam. I niewiem czy to normalne ale jakieś napady gorąca mam chwilami.
Zobaczysz wszystko będzie dobrze jutro zobaczysz jak beta Ci ładnie przyrosla [emoji4]

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Izabela musi być dobrze ... za dużo kciukow scisnietych aby kie było [emoji6]
U mnie dziś test owu w końcu ciemny .... a mąż będzie jutro :/
1474570939944.jpg

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474570939944.jpg
    1474570939944.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 324
A co taka cisza ... kto testuje/retestuje???
Pegas, Vanilia, Katie ......

Dobra w takim razie zadam głupie pytanie...jeśli są 2 krechy na teście owu to on zwiastuje owu w ciągu najbliższych 24h do 36h a co jeśli ja czuję wlasnie dziś bóle owulacyjne (jak co m-c) to ciemne krechy mogą też świadczyć, że owu juz jest ??

Dobra w takim razie zadam głupie pytanie...jeśli są 2 krechy na teście owu to on zwiastuje owu w ciągu najbliższych 24h do 36h a co jeśli ja czuję wlasnie dziś bóle owulacyjne (jak co m-c) to ciemne krechy mogą też świadczyć, że owu juz jest ??

Emsi to jest do te pytanie. Ale tak sobie myśle, ze jesli np test robiłaś hmm powiedzmy 10 rano a brzuch zaczyna bolec o 16 np tylko przecież właśnie wtedy juz moze pęcherzyk pękać. Ale nie wiem. Ekspertem noe jestem ;-)

Emsi to jest do te pytanie. Ale tak sobie myśle, ze jesli np test robiłaś hmm powiedzmy 10 rano a brzuch zaczyna bolec o 16 np tylko przecież właśnie wtedy juz moze pęcherzyk pękać. Ale nie wiem. Ekspertem noe jestem ;-)
Ma to sens tylko u mnie było na odwrót ... około południa zaczęłam czuć a wieczorem zrobiłam test ... i tak się właśnie teraz zastanawiam

Ma to sens tylko u mnie było na odwrót ... około południa zaczęłam czuć a wieczorem zrobiłam test ... i tak się właśnie teraz zastanawiam

A to juz nie wiem ... moze bóle były jakieś przepowiadające ? Typu ze jajeczko sie przesuwało i bolał Cie brzuch, a test wyszed pozytywnym bo jeszcze bie pękł pęcherzyk ?

reklama

Ja bóle owulacyjne zwykle mam dzień przed owulacją, nie wiem czemu, może jajniki zaczynają bardziej pracować :)

Do góry