reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny mam problem, nie chciałam pisać o tym wcześniej bo jak człowiek czeka na dziecko to rożne omamy się trafiają ale to już nie omam. od 2 dni boli mnie dół brzucha, dziś boli na wysokości jajnika z lewej strony, ból jest odczuwalny jak okres,u mnie dzis 24 dc owszem staraliśmy się z tym ze przy dwóch poprzednich ciążach nie miałam takich objawów i trochę sie boje ze coś idzie nie tak a jeśli to nie cąza to nie wiem czy sie coś nie pochrzaniło. Miała któraś coś podobnego ?
Na ciążę to raczej nie jest- piszesz że dźwigałaś może faktycznie od tego
boli cię jeszcze?

reklama
Hej Dziewczyny.
U mnie 28 dc, dwa tyg po dwóch grubych krechach na ovu. Nie wiem ile dni ma mój cykl.. i pewnie nikt tego nie wie. Ale że kiedyś miałam 28 to dzisiaj zrobiłam test. I załamka, znowu nic. Jak wysechł widzę cień cienia...
Mam omamy?Zobacz załącznik 774288

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj
No ja tam widzę bladziocha
Po terminie @jesteś?
objawy inne niż na @masz ?

Chyba zawsze po owu rośnie, widziałam wykresy ze rosła na 5 dni a potem spadała i był okres, długo ci się utrzymuje?

Moja temp wciąż niska a test owu wyraźny był 3 dni temu, więc zaczynam się przygotowywać na to że w tym cyklu owulacji nie będzie :/

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba że cykl będzie dłuższy to i owulka później a w którym dc jesteś?

Niekiedy mam cykl 28 ostatni miałam 31. Więc @ moglabym mieć jutro albo w przeciągu najbliższych dni. Objawy... nie bardzo. Zgaga wieczorem, wymioty po ciężkim żarcii (jestem na urlopie a żołądek mam wrażliwy).
Myślę że test powtórzę w niedziele i wtedy jakąś prawda objawiona na nie spłynie.

Celowo przestałam pisać na forum bo bardzo się nakręcam i przez myślenie przestaje czerpać z codzienności. No ale dzisiaj już nie mogłam wytrzymać [emoji4]

A i tak dalej nic nie wiem [emoji6]

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

Pierwszy raz chce aby nie zaskoczyło. Chciałabym najpierw wyjaśnić sytuacje. Wiem ze po owu temp rośnie tylko u mnie zawsze był z tym problem a tu teraz kiedy nie ma...

Pierwszy raz chce aby nie zaskoczyło. Chciałabym najpierw wyjaśnić sytuacje. Wiem ze po owu temp rośnie tylko u mnie zawsze był z tym problem a tu teraz kiedy nie ma...
Tak jednak myślę że faktycznie lepiej jakbyś teraz nie była ,(bez obrazy)bo Twoje zdrowie najważniejsze od niego zależy by fasolka miała dogodne warunki
Powodzenia na wizycie

Ostatnia edycja:
No no Pegaz ty masz masę dolegliwości !!też tak jak Oluska stawiam na ciążę@a może zrób betę?

Oluska jak samopoczucie?
Izabela nie odzywasz się

reklama
No no Pegaz ty masz masę dolegliwości !!też tak jak Oluska stawiam na ciążę@a może zrób betę?

Oluska jak samopoczucie?
Izabela nie odzywasz się
A co tu pisać. Do jutra tak daleko. Aby @ się nie pojawiła. Dzisiaj już mnie podbrzusze boli,i czuje mokro tam na dole. I jeszcze głupia poleciała po test.

Do góry