reklama
Karolka2106
Fanka BB :)
tanika ja mam akurat ten starszy model bez bajerów czyli kolorowego wyświetlacza i możliwości wprowadzania swoich notatek, to kosztował 1200 zł. Kupiłam bezpośrednio od niemieckiego dystrybutora, ale ponoć w pl można negocjować ceny i rozłożyć płatność w ratach.
pegas ja widzę cień.
Śniło mi się dzisiaj, że jakiś szaman mi wróżył, że będę mieć 2 dzieci i chyba nie dowierzałam i dodał "ale nie wiadomo ile ta ciąża będzie trwała tydzień, czy więcej...." i obudziłam się taka przestraszona i zdołowana...
pegas ja widzę cień.
Śniło mi się dzisiaj, że jakiś szaman mi wróżył, że będę mieć 2 dzieci i chyba nie dowierzałam i dodał "ale nie wiadomo ile ta ciąża będzie trwała tydzień, czy więcej...." i obudziłam się taka przestraszona i zdołowana...
Ostatnia edycja:
Katka12
Ja od wczoraj czułam się mokro a dziś @!!!!!!!!! I znowu nic z tego [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]A co tu pisać. Do jutra tak daleko. Aby @ się nie pojawiła. Dzisiaj już mnie podbrzusze boli,i czuje mokro tam na dole. I jeszcze głupia poleciała po test.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się staram myśleć pozytywnie. Ze jednak ta beta do jutra wzrośnie.Ja od wczoraj czułam się mokro a dziś @!!!!!!!!! I znowu nic z tego [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
salatkaOwocowa
Ja tez widze kreseczke trzymam kciuki zeby to bylo toNiekiedy mam cykl 28 ostatni miałam 31. Więc @ moglabym mieć jutro albo w przeciągu najbliższych dni. Objawy... nie bardzo. Zgaga wieczorem, wymioty po ciężkim żarcii (jestem na urlopie a żołądek mam wrażliwy).
Myślę że test powtórzę w niedziele i wtedy jakąś prawda objawiona na nie spłynie.
Celowo przestałam pisać na forum bo bardzo się nakręcam i przez myślenie przestaje czerpać z codzienności. No ale dzisiaj już nie mogłam wytrzymać [emoji4]
A i tak dalej nic nie wiem [emoji6]
Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
oluska88
Tanika czuję się bardzo dobrze, że aż mnie to martwi. Mój jedyny narazie objaw to bolace piersi że jak śpię na boku to mam wrażenie że coś mnie aż ciągnie jakby niewiadomo ile ważyly a biust mam mały niestety. Czasami lekko mnie muli. Jestem dopiero 6 dni po spodziewanej @ więc beta dopiero rośnie. Myślę że objawy nasila się za tydzień. Dziś mam 5t1d dopiero. W pierwszej ciąży objawy nasilily się dopiero w 8 tygodniu. W poniedziałek będę dzwonić do gina bo jest na urlopie. Już strasznie nie mogę doczekać się wizyty.
Iza wierzę Ci że doba to wieczność w tej sytuacji. Ale taka beta jaka masz zdecydowanie może być na tym etapie nigdy nie wiadomo ile czasu potrzebowalo jajeczko do zagniezdzenia może nawet 12 dni. Jestem dobrej myśli. Musi być dobrze.
Iza wierzę Ci że doba to wieczność w tej sytuacji. Ale taka beta jaka masz zdecydowanie może być na tym etapie nigdy nie wiadomo ile czasu potrzebowalo jajeczko do zagniezdzenia może nawet 12 dni. Jestem dobrej myśli. Musi być dobrze.
Hej Dziewczyny.
U mnie 28 dc, dwa tyg po dwóch grubych krechach na ovu. Nie wiem ile dni ma mój cykl.. i pewnie nikt tego nie wie. Ale że kiedyś miałam 28 to dzisiaj zrobiłam test. I załamka, znowu nic. Jak wysechł widzę cień cienia...
Mam omamy?Zobacz załącznik 774288
Oczywiscie , że widać !!!! Zrób za 3 dni powinna być już super kreseczka
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aleksandrax
15dc,Chyba że cykl będzie dłuższy to i owulka później a w którym dc jesteś?
12 testowa na owu prawie tak ciemną jak kontrolna, 13 już wyraźnie jasniejsza
Od 12 też temp spadła ponizej 36 i tak się utrzymuje w okolicy 36 od tamtej pory :/
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Aleksandrax
Ja widzęHej Dziewczyny.
U mnie 28 dc, dwa tyg po dwóch grubych krechach na ovu. Nie wiem ile dni ma mój cykl.. i pewnie nikt tego nie wie. Ale że kiedyś miałam 28 to dzisiaj zrobiłam test. I załamka, znowu nic. Jak wysechł widzę cień cienia...
Mam omamy?Zobacz załącznik 774288
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom