Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja od wczoraj czułam się mokro a dziś @!!!!!!!!! I znowu nic z tego [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]A co tu pisać. Do jutra tak daleko. Aby @ się nie pojawiła. Dzisiaj już mnie podbrzusze boli,i czuje mokro tam na dole. I jeszcze głupia poleciała po test.
Ja się staram myśleć pozytywnie. Ze jednak ta beta do jutra wzrośnie.Ja od wczoraj czułam się mokro a dziś @!!!!!!!!! I znowu nic z tego [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez widze kreseczke trzymam kciuki zeby to bylo toNiekiedy mam cykl 28 ostatni miałam 31. Więc @ moglabym mieć jutro albo w przeciągu najbliższych dni. Objawy... nie bardzo. Zgaga wieczorem, wymioty po ciężkim żarcii (jestem na urlopie a żołądek mam wrażliwy).
Myślę że test powtórzę w niedziele i wtedy jakąś prawda objawiona na nie spłynie.
Celowo przestałam pisać na forum bo bardzo się nakręcam i przez myślenie przestaje czerpać z codzienności. No ale dzisiaj już nie mogłam wytrzymać [emoji4]
A i tak dalej nic nie wiem [emoji6]
Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej Dziewczyny.
U mnie 28 dc, dwa tyg po dwóch grubych krechach na ovu. Nie wiem ile dni ma mój cykl.. i pewnie nikt tego nie wie. Ale że kiedyś miałam 28 to dzisiaj zrobiłam test. I załamka, znowu nic. Jak wysechł widzę cień cienia...
Mam omamy?Zobacz załącznik 774288
15dc,Chyba że cykl będzie dłuższy to i owulka później a w którym dc jesteś?
Ja widzęHej Dziewczyny.
U mnie 28 dc, dwa tyg po dwóch grubych krechach na ovu. Nie wiem ile dni ma mój cykl.. i pewnie nikt tego nie wie. Ale że kiedyś miałam 28 to dzisiaj zrobiłam test. I załamka, znowu nic. Jak wysechł widzę cień cienia...
Mam omamy?Zobacz załącznik 774288