reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Spark -Queen widzę staranka pełną parą świeca jest super a jak śmiesznie to wygląda hehe stosowałam też
Katka nie poddawaj się ciężko fakt tyle miesięcy i nie udaje się ,sama nie jesteś masz kochające męża razem łatwiej ale wiem psycha siada :sad:
Vanilia ale jeszcze @nie ma więc nowego cyklu też nie
Kate a może jednak coś się szykuje..,
Karolka witaj i przykro mi bardzo:sad:i powodzenia Lady Comp moja kumpela ma super sprawa udało się za 1razem!!teraz stosuje jako by nie zajść i tak już rok ,ale cena:szok:od 1500do ponad 2500!chcialabym mieć ale nierealne
Iza 14 ,z pewnością oznacza że ciąża kochana ,ale w moim labolatorium to około 3tygodni czyli bardzo wczesna rozumiem obawy i strach na tym etapie bierzesz dupka i tylko pozostaje jeszcze acard i clexane (to zastrzyki) przy niskim progesteronie i luteine dopochwowo ale często kobiety mają uczulenie także mocno mocno trzymam kciuki:-D

reklama
Edzia ,Darianna na kolejny cykl:rofl2: nie jesteście same każda z nas ma dosyć
Mi minęło 6lat zanim urodziłam córcię
1ciąża ZD -terminacja 6miesiąć
2ciąża -obumarcie 4miesiąc
3ciąża bliźniacza z którą chodziłam aż 9tygodni!!nie wiedząc!!
ciąża z której mam córcie -leżałam 8miesięcy wstając tylko siku i prysznic
leki clexana ,dupek ,acard luteina dopochwowo i pod język usg 3xw tygodniu odklejanie się plodu od ścian macicy ,krwiaki, plamienia do tego skracająca się szyjka od 16tygodnia bez szwu i krążka ryzyko utraty bylo większe niż po założeniu, łożysko przodujące ręcznie wydobywane(na szczęście pod narkozą) krwotok -przetaczana krew
nawet zęby myłam w łóżku
Nie znamy się aż tak bardzo, ale zdecydowałam się to napisać ,by was wesprzeć nie poddawajcie naprawdę nie warto .Warto walczyć!!!
Jakbym wam napisała gdzie ja nie byłam i jakie badania robiłam pomyślałybyście idiotka normalnie!ale nie poddałam się i wy też nie nie
Musimy walczyć !!Szczególnie do tych co pierwsze a i nie zapominam o was co kolejne i między innymi o sobie:-) :):-D

Wiem że wam ciężko wszystkie staraczki cel ten sam walczyć i być w pełni szczęśliwym:):)Tanika

Ostatnia edycja:
A mnie dzisiaj dopadła panika. Temperatura pięknie urosła po owu a ja zaczynam wariowac co będzie jeśli się uda. Chciałabym najpierw załatwić sprawę z moja dziurą po cc. Niestety dowiedziałam się o niej już po staraniach. I myślę sobie ze to musiałby być straszny pech abym po tylu miesiącach starań zaskoczyła właśnie teraz.

A mnie dzisiaj dopadła panika. Temperatura pięknie urosła po owu a ja zaczynam wariowac co będzie jeśli się uda. Chciałabym najpierw załatwić sprawę z moja dziurą po cc. Niestety dowiedziałam się o niej już po staraniach. I myślę sobie ze to musiałby być straszny pech abym po tylu miesiącach starań zaskoczyła właśnie teraz.
Chyba zawsze po owu rośnie, widziałam wykresy ze rosła na 5 dni a potem spadała i był okres, długo ci się utrzymuje?

Moja temp wciąż niska a test owu wyraźny był 3 dni temu, więc zaczynam się przygotowywać na to że w tym cyklu owulacji nie będzie :/

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam problem, nie chciałam pisać o tym wcześniej bo jak człowiek czeka na dziecko to rożne omamy się trafiają ale to już nie omam. od 2 dni boli mnie dół brzucha, dziś boli na wysokości jajnika z lewej strony, ból jest odczuwalny jak okres,u mnie dzis 24 dc owszem staraliśmy się z tym ze przy dwóch poprzednich ciążach nie miałam takich objawów i trochę sie boje ze coś idzie nie tak a jeśli to nie cąza to nie wiem czy sie coś nie pochrzaniło. Miała któraś coś podobnego ?

wiem ze moze być czuć że jest wytwarzany jakis tam hormon, ale ja tą owulacje słaba miałam i sluzu prawie zero i wogóle to jestem przekonana że nic z tego nie bedzie, tylko boje sie ze mi sie coś w instalacji popsuło zwłaszcza ze zaczęłam czuć ból po tym jak zbieraliśmy ziemniaki i trzeba było te koszyki dźwigać

A mnie dzisiaj dopadła panika. Temperatura pięknie urosła po owu a ja zaczynam wariowac co będzie jeśli się uda. Chciałabym najpierw załatwić sprawę z moja dziurą po cc. Niestety dowiedziałam się o niej już po staraniach. I myślę sobie ze to musiałby być straszny pech abym po tylu miesiącach starań zaskoczyła właśnie

Jakby się udało pędem do dobrego lekarza i oby robił wszystko co w jego mocy.
Madziu trudno ocenić co teraz by było lepsze ?pozostaje obecnie czekać
a ty co czujesz?

reklama
Hej Dziewczyny.
U mnie 28 dc, dwa tyg po dwóch grubych krechach na ovu. Nie wiem ile dni ma mój cykl.. i pewnie nikt tego nie wie. Ale że kiedyś miałam 28 to dzisiaj zrobiłam test. I załamka, znowu nic. Jak wysechł widzę cień cienia...
Mam omamy?
1474526420417.jpg

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474526420417.jpg
    1474526420417.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 412
Do góry