reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Spark -Queen widzę staranka pełną parą świeca jest super a jak śmiesznie to wygląda hehe stosowałam też
Katka nie poddawaj się ciężko fakt tyle miesięcy i nie udaje się ,sama nie jesteś masz kochające męża razem łatwiej ale wiem psycha siada :sad:
Vanilia ale jeszcze @nie ma więc nowego cyklu też nie
Kate a może jednak coś się szykuje..,
Karolka witaj i przykro mi bardzo:sad:i powodzenia Lady Comp moja kumpela ma super sprawa udało się za 1razem!!teraz stosuje jako by nie zajść i tak już rok ,ale cena:szok:od 1500do ponad 2500!chcialabym mieć ale nierealne
Iza 14 ,z pewnością oznacza że ciąża kochana ,ale w moim labolatorium to około 3tygodni czyli bardzo wczesna rozumiem obawy i strach na tym etapie bierzesz dupka i tylko pozostaje jeszcze acard i clexane (to zastrzyki) przy niskim progesteronie i luteine dopochwowo ale często kobiety mają uczulenie także mocno mocno trzymam kciuki:-D

reklama
Edzia ,Darianna na kolejny cykl:rofl2: nie jesteście same każda z nas ma dosyć
Mi minęło 6lat zanim urodziłam córcię
1ciąża ZD -terminacja 6miesiąć
2ciąża -obumarcie 4miesiąc
3ciąża bliźniacza z którą chodziłam aż 9tygodni!!nie wiedząc!!
ciąża z której mam córcie -leżałam 8miesięcy wstając tylko siku i prysznic
leki clexana ,dupek ,acard luteina dopochwowo i pod język usg 3xw tygodniu odklejanie się plodu od ścian macicy ,krwiaki, plamienia do tego skracająca się szyjka od 16tygodnia bez szwu i krążka ryzyko utraty bylo większe niż po założeniu, łożysko przodujące ręcznie wydobywane(na szczęście pod narkozą) krwotok -przetaczana krew
nawet zęby myłam w łóżku
Nie znamy się aż tak bardzo, ale zdecydowałam się to napisać ,by was wesprzeć nie poddawajcie naprawdę nie warto .Warto walczyć!!!
Jakbym wam napisała gdzie ja nie byłam i jakie badania robiłam pomyślałybyście idiotka normalnie!ale nie poddałam się i wy też nie nie
Musimy walczyć !!Szczególnie do tych co pierwsze a i nie zapominam o was co kolejne i między innymi o sobie:-) :):-D

Wiem że wam ciężko wszystkie staraczki cel ten sam walczyć i być w pełni szczęśliwym:):)Tanika

Ostatnia edycja:
A mnie dzisiaj dopadła panika. Temperatura pięknie urosła po owu a ja zaczynam wariowac co będzie jeśli się uda. Chciałabym najpierw załatwić sprawę z moja dziurą po cc. Niestety dowiedziałam się o niej już po staraniach. I myślę sobie ze to musiałby być straszny pech abym po tylu miesiącach starań zaskoczyła właśnie teraz.

A mnie dzisiaj dopadła panika. Temperatura pięknie urosła po owu a ja zaczynam wariowac co będzie jeśli się uda. Chciałabym najpierw załatwić sprawę z moja dziurą po cc. Niestety dowiedziałam się o niej już po staraniach. I myślę sobie ze to musiałby być straszny pech abym po tylu miesiącach starań zaskoczyła właśnie teraz.
Chyba zawsze po owu rośnie, widziałam wykresy ze rosła na 5 dni a potem spadała i był okres, długo ci się utrzymuje?

Moja temp wciąż niska a test owu wyraźny był 3 dni temu, więc zaczynam się przygotowywać na to że w tym cyklu owulacji nie będzie :/

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam problem, nie chciałam pisać o tym wcześniej bo jak człowiek czeka na dziecko to rożne omamy się trafiają ale to już nie omam. od 2 dni boli mnie dół brzucha, dziś boli na wysokości jajnika z lewej strony, ból jest odczuwalny jak okres,u mnie dzis 24 dc owszem staraliśmy się z tym ze przy dwóch poprzednich ciążach nie miałam takich objawów i trochę sie boje ze coś idzie nie tak a jeśli to nie cąza to nie wiem czy sie coś nie pochrzaniło. Miała któraś coś podobnego ?

wiem ze moze być czuć że jest wytwarzany jakis tam hormon, ale ja tą owulacje słaba miałam i sluzu prawie zero i wogóle to jestem przekonana że nic z tego nie bedzie, tylko boje sie ze mi sie coś w instalacji popsuło zwłaszcza ze zaczęłam czuć ból po tym jak zbieraliśmy ziemniaki i trzeba było te koszyki dźwigać

A mnie dzisiaj dopadła panika. Temperatura pięknie urosła po owu a ja zaczynam wariowac co będzie jeśli się uda. Chciałabym najpierw załatwić sprawę z moja dziurą po cc. Niestety dowiedziałam się o niej już po staraniach. I myślę sobie ze to musiałby być straszny pech abym po tylu miesiącach starań zaskoczyła właśnie

Jakby się udało pędem do dobrego lekarza i oby robił wszystko co w jego mocy.
Madziu trudno ocenić co teraz by było lepsze ?pozostaje obecnie czekać
a ty co czujesz?

reklama
Hej Dziewczyny.
U mnie 28 dc, dwa tyg po dwóch grubych krechach na ovu. Nie wiem ile dni ma mój cykl.. i pewnie nikt tego nie wie. Ale że kiedyś miałam 28 to dzisiaj zrobiłam test. I załamka, znowu nic. Jak wysechł widzę cień cienia...
Mam omamy?
1474526420417.jpg

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474526420417.jpg
    1474526420417.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 422
Do góry