Sa wogole jakieś jeszcze szansę że będzie wszystko dobrze??!!. Staram się pozytywnie myśleć,ale jak narazie źle mi to wychodzi. Może nie jest mi dane mieć jeszcze jedno dziecko. Nie wiem co się dzieje. Dwie ciaze przebiegały bezproblemowo. A teraz....... .czekamy razem z Toba, musi byc dobrze!
reklama
moze byc tak, ze pozno bylo zagniezdzenie i temu takie bladziochy i niska beta, musisz czekac i juz a duphaston caly czas bierzesz?Sa wogole jakieś jeszcze szansę że będzie wszystko dobrze??!!. Staram się pozytywnie myśleć,ale jak narazie źle mi to wychodzi. Może nie jest mi dane mieć jeszcze jedno dziecko. Nie wiem co się dzieje. Dwie ciaze przebiegały bezproblemowo. A teraz....... .
Iza nie może być inaczej, musi być dobrze. Bardzo mocno będę trzymać kciuki. Byle do piątkuSa wogole jakieś jeszcze szansę że będzie wszystko dobrze??!!. Staram się pozytywnie myśleć,ale jak narazie źle mi to wychodzi. Może nie jest mi dane mieć jeszcze jedno dziecko. Nie wiem co się dzieje. Dwie ciaze przebiegały bezproblemowo. A teraz....... .
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak cały czas biorę. 2 tabletki na noc.moze byc tak, ze pozno bylo zagniezdzenie i temu takie bladziochy i niska beta, musisz czekac i juz a duphaston caly czas bierzesz?
lykaj grzecznie, on musi pomoc, musi byc dobrze!Tak cały czas biorę. 2 tabletki na noc.
Karolka2106
Fanka BB :)
Oczywiście, że zamierzam zostać czerwcówką, więc podbijamy majowy rekord.
Byłoby super bo ja też jestem czerwcowa, dzisiaj 22 dzień cyklu, owu już była.
Nie wiem za bardzo jak mam liczyć datę następnej @ bo po zabiegu trochę mi się cykle rozregulowały... dobrze, że mam komputer cyklu i wiem kiedy dni płodne a kiedy nie.
Izabela trzymam kciuki żeby okazało się że wszystko dobrze i że jednak jest zdrowa i silna ciąża
Nie wiem za bardzo jak mam liczyć datę następnej @ bo po zabiegu trochę mi się cykle rozregulowały... dobrze, że mam komputer cyklu i wiem kiedy dni płodne a kiedy nie.
Izabela trzymam kciuki żeby okazało się że wszystko dobrze i że jednak jest zdrowa i silna ciąża
Witam wieczorem u mnie @ przyszła wczoraj wiec 20.10 następny termin. I chyba na razie muszę was opuścić bo mąż jedzie za granicę gdzieś na 3 miesiące wiec nie będę miała o czym pisać.
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
No to ja też rezerwuję miejsc na czerwcowkach [emoji2] mój synek jest z czerwca więc pasuje jak najbardziej.Oczywiście, że zamierzam zostać czerwcówką, więc podbijamy majowy rekord.
Karolka co za sprzęt masz? Pochwal się.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
bertha
A to co jesz? Rozumiem nie fast foody ..... podziel sie z nami jakas wskazowka [emoji39]
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
Generalnie proste zasady - ograniczyć węglowodany, czyli cukry w każdej formie. Zero cukru (czy to prostego cukru cukru, czy w słodyczach, czy w napojach słodzonych, czy owocach, itp), zero mąki, warzywa surowe, mięso, jaja, bez jakis mocno przetworzonych rzeczy. Z głowa. Ja oczywiście nie potrafię tak ostro sie trzymać tego ale staram sie jesc lepiej.
reklama
Karolka2106
No to dzialajcie bo ja teoretycznie już mam dni nieplodne i czekam co los przyniesie.
Sprzęt nazywa się Lady Comp, używam już ponad rok i jestem zadowolona. Codziennie mierze temperaturę pod językiem i komputerek wszystko analizuje i wylicza.
I sa też inne modele, np. Lady Comp Baby typowo dla par starających się, czytałam, że duzo zwieksza szanse na zajscie w ciaze i można z nim nawet zaplanować płeć dziecka z dokładnością 80%. Niestety cena trochę powala...
Sprzęt nazywa się Lady Comp, używam już ponad rok i jestem zadowolona. Codziennie mierze temperaturę pod językiem i komputerek wszystko analizuje i wylicza.
I sa też inne modele, np. Lady Comp Baby typowo dla par starających się, czytałam, że duzo zwieksza szanse na zajscie w ciaze i można z nim nawet zaplanować płeć dziecka z dokładnością 80%. Niestety cena trochę powala...