reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Trzeba mieć nadzieję. Jeśli @ do piątku nie przyjdzie to znów w piątek rano mam jechać na badanie ,jeśli beta będzie rosła to raczej będzie dobrze. I przede wszystkim dobre nastawienie.
Izabela na pewno będzie dobrze [emoji6] Grunt ze wynik juz jakiś jest .... pozytywne myślenie jest najważniejsze !!! wiara w pozytywny skutek naszego działania [emoji6]

Katka Tobie również tej wiary życzę [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Izabela90 na pewno w piątek beta będzie wyższa! Nie martw się. Wiem, że łatwo mówić, ale wierzę, że będzie dobrze.

Ja dzisiaj w ogole nie mam humoru przez tą durną @. Najchętniej zawinęła bym się w koc i schowała przed całym światem. Jestem zdołowana kolejnym niepowodzeniem. Ehh...

No dziewczyny ja to chyba nie mam z czego się cieszyć. Lekarz dzwonił. Mój wynik to 14. W piątek mam powtórzyć test z krwi jeśli miesiączka nie przyjdzie .
Trzymam kciuki, oby beta rosła!!!

Mamy wyjątkowo pogięte organizmy [emoji52] A czy któraś z was może mi polecić jakiegoś dobrego specjalistę tudzież klinikę itp. od leczenia niepłodności we Wrocławiu??? Najlepiej jakiś konkretny naprotechnolog albo inny który nie wysyła od progu praktycznie na invitro??
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Katka, ja moge polecić swojego gina, nie wiem co to naprotechnologia do końca, ale on bardzo naturalnie stara się prowadzić. Pierwsza wizyta 1,5h siedzisz, dokladnie oglada cie, nie banalizuje tego, ze ma sie przekrecona macice, czy tylozgiecie, opowiada ci o tym jak masz sie odzywiac, jak to wplywa na hormony, jak masz spac, jak sie myc, ubierac, siedziec. Stara sie nie wysylac od razu na operacje tylko walczy mimo jakichs torbieli itp, ma na koncie juz wiele ciaz u kobiet z torbielami czekoladowymi, tez z wodniakiem na jajowodzie (to ostatnio mi mowił, jako że ja mam wodniaka), nie naciąga na IUI (mi odwolal w tym miesiacu bo środowisko u mnie mu sie nie podobalo), Invitro sie nie zajmuje, ale w ulotce czytalam, ze wspolpracuja z jakąś krakowska kliniką ewentualnie.
Ale! nie wysyla na badania żadne krwii (wychodzi z zalozenia ze on na usg wszystko widzi i wszystkie hormony mozna ustawic odpowiednim odzywianiem i ruchem), wiec sama sobie we wlasnym zakresie porobilam, u innego gina sie konsultując. Jest kontrowersyjny, bo np nie ubiera rękawiczek - oczywiscie nie dotyka rekami pacjentek, tylko narzedziami lub glowicą usg z zalozona prezerwatywa, ale dla niektorych moze to byc cos nie do zaakceptowania. Bardzo empatyczny i zaangazowany, chce pomóc, nie poswieca pacjentce tylko 15min wg harmonogramu, tylko tyle czasu ile potrzeba (stąd czesto np 2 godzinne opoznienia). Do tego trzeba sie przyzwyczaic i np wczesniej dzwonic na recepcje czy sa opoznienia do niego i ile pacjentek jeszcze przed toba, i ile pierwszorazowych (wtedy z 1,5 godziny pacjentka siedzi) i przyjsc odpowiednio pozniej.
Komentarzy na internecie lepiej nie czytac, bo sa ponoc mocno kontrowersyjne opinie. Ja go polecam i wierze ze dzieki niemu bede w ciazy i bede miala dziecko.
Mariusz Markuszewski - dolnośląskie centrum ginekologii Wrocław.

Trzymam kciuki, oby beta rosła!!!

Katka, ja moge polecić swojego gina, nie wiem co to naprotechnologia do końca, ale on bardzo naturalnie stara się prowadzić. Pierwsza wizyta 1,5h siedzisz, dokladnie oglada cie, nie banalizuje tego, ze ma sie przekrecona macice, czy tylozgiecie, opowiada ci o tym jak masz sie odzywiac, jak to wplywa na hormony, jak masz spac, jak sie myc, ubierac, siedziec. Stara sie nie wysylac od razu na operacje tylko walczy mimo jakichs torbieli itp, ma na koncie juz wiele ciaz u kobiet z torbielami czekoladowymi, tez z wodniakiem na jajowodzie (to ostatnio mi mowił, jako że ja mam wodniaka), nie naciąga na IUI (mi odwolal w tym miesiacu bo środowisko u mnie mu sie nie podobalo), Invitro sie nie zajmuje, ale w ulotce czytalam, ze wspolpracuja z jakąś krakowska kliniką ewentualnie.
Ale! nie wysyla na badania żadne krwii (wychodzi z zalozenia ze on na usg wszystko widzi i wszystkie hormony mozna ustawic odpowiednim odzywianiem i ruchem), wiec sama sobie we wlasnym zakresie porobilam, u innego gina sie konsultując. Jest kontrowersyjny, bo np nie ubiera rękawiczek - oczywiscie nie dotyka rekami pacjentek, tylko narzedziami lub glowicą usg z zalozona prezerwatywa, ale dla niektorych moze to byc cos nie do zaakceptowania. Bardzo empatyczny i zaangazowany, chce pomóc, nie poswieca pacjentce tylko 15min wg harmonogramu, tylko tyle czasu ile potrzeba (stąd czesto np 2 godzinne opoznienia). Do tego trzeba sie przyzwyczaic i np wczesniej dzwonic na recepcje czy sa opoznienia do niego i ile pacjentek jeszcze przed toba, i ile pierwszorazowych (wtedy z 1,5 godziny pacjentka siedzi) i przyjsc odpowiednio pozniej.
Komentarzy na internecie lepiej nie czytac, bo sa ponoc mocno kontrowersyjne opinie. Ja go polecam i wierze ze dzieki niemu bede w ciazy i bede miala dziecko.
Mariusz Markuszewski - dolnośląskie centrum ginekologii Wrocław.
A to co jesz? Rozumiem nie fast foody ..... podziel sie z nami jakas wskazowka [emoji39]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
Do góry