reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

guenn_b u mnie 7 dc, u mnie owulka 11dc - jak w zegarku. Coś się dzieje potem i właśnie to "coś" badamy z moją ginką.
Na szczęście ona jest b. fajna i nie każe mi czekać jeszcze kilku m-cy zanim ruszy z badaniami, tylko działamy od razu. W piątek mam monitoring i zobaczę na usg jak się prezentuję od środka, czy gotowa czy nie ?
emsi*- u mnie się ciągnie to przeziębienie, bo dzieciaki co i rusz coś przynoszą. Fajnie, że u Ciebie lepiej.

tak bym chciała, żeby ten czerwiec wypalił... czego i Wam życzę !
Również marzy mi się czerwiec ... [emoji7]

Fajnie, że trafiłaś na fajnego gina.
Ja wciąż poszukuje. Byłam u gina tydzień temu i całkiem fajny ale jak spotkałam się z koleżankami .... 'nie choć do niego' 'on jest do bani' 'kasę tylko wyciąga' itp ..... i szukam dalej niestety

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
guenn_b u mnie 7 dc, u mnie owulka 11dc - jak w zegarku. Coś się dzieje potem i właśnie to "coś" badamy z moją ginką.
Na szczęście ona jest b. fajna i nie każe mi czekać jeszcze kilku m-cy zanim ruszy z badaniami, tylko działamy od razu. W piątek mam monitoring i zobaczę na usg jak się prezentuję od środka, czy gotowa czy nie ?
emsi*- u mnie się ciągnie to przeziębienie, bo dzieciaki co i rusz coś przynoszą. Fajnie, że u Ciebie lepiej.

tak bym chciała, żeby ten czerwiec wypalił... czego i Wam życzę !
Mi sie marzył zawsze Maj. Niestety nie wyszło (po raz kolejny ...) nie miałabym nic przeciwko zeby czerwiec był szczęśliwy, chociaż lipiec byłby idealny oboje z mężem z lipca jesteśmy i w lipcu rocznica ślubu ;-) wiec taki prezent byłby dla nas ;-) ale jak na to spojrzeć po tak długim czasie juz nir ważne kiedy byle by było jak najszybciej i zdrowe ;-)

Iza, czekamy na wiesci! :)

Hej według prośby zrobiłam dzisiaj test. 12dpo test czułości 10, mocz poranny. Nie ma ani cienia 2 krechy [emoji21] a tak już był cykl obstawiony. 24 miechy starań i NIC. Może pora odpuścić...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie próbuj nawet odpuszczac, bo zobacz, i tak wszystkie wracają :D

A może być tak że nasze ciało reaguje też na temp ogólna otoczenia? Od kilku dni jest chłodno, może dlatego ta temperatura nam leci...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
tez sie nad tym zastanawialam, czy tez ma wplyw to czy spimy przykryte gruba kołdrą, czy cienkim przescieradlem ma znaczenie.. ale chyba nie... u mnie dzisiaj poszla temp do góry. Ciekawe tylko czy dlatego ze pecherzyk juz pekl czy dlatego ze podany pregnyl tak dziala, ze mimo braku pekniecia juz zaczyna sie wytwarzac progesteron... musze poczytac/poanalizowac wykresy na ovufriend.

Cześć, mam na imię Karolina. Po pięciu miesiącach od poronienia chciałabym w końcu do Was dołączyć,miałam być listopadówką, ale niestety w 7 tygodniu zaczęłam krwawić i poroniłam.... później zabieg i czekaliśmy.
W tym miesiącu zaczęliśmy z mężem starania i mamy nadzieję, że coś pięknego z tego będzie i tym razem wszystko będzie dobrze.
Przygarniecie? :unsure:
Witamy, zapraszamy! :) powodzenia!! ktory dc u ciebie?

Witam [emoji4]
Hej według prośby zrobiłam dzisiaj test. 12dpo test czułości 10, mocz poranny. Nie ma ani cienia 2 krechy [emoji21] a tak już był cykl obstawiony. 24 miechy starań i NIC. Może pora odpuścić...

Ja tak źle ibstawiakam swój majowy... i się @ nie pojawiła... Trzymam kciuki!
Super, że wróciłaś :)

Izabela90 gratuluję! Kolejny raz się łpotwierdza, że jak się odpuści to raz dwa i ciąża. Życzę nudnych 9 miesięcy :)

Za wszystkie testujące trzymam kciuki &&&
Za starające się również - powodzenia :)

Zrobiłam test i niestety jedna kreska. Brzuch zaczął boleć i pojawiły się plamienia. Także @ dziś zawita.

Oczywiście że napiszę . Aby tylko to były dobre wieści
Trzymam kciuki
Cześć, mam na imię Karolina. Po pięciu miesiącach od poronienia chciałabym w końcu do Was dołączyć,miałam być listopadówką, ale niestety w 7 tygodniu zaczęłam krwawić i poroniłam.... później zabieg i czekaliśmy.
W tym miesiącu zaczęliśmy z mężem starania i mamy nadzieję, że coś pięknego z tego będzie i tym razem wszystko będzie dobrze.
Przygarniecie? :unsure:
Witaj... ja byłam Lutuwka... poronolam w 9tc :( witaj wśród nas!!! Razem łatwiej

No dziewczyny ja to chyba nie mam z czego się cieszyć. Lekarz dzwonił. Mój wynik to 14. W piątek mam powtórzyć test z krwi jeśli miesiączka nie przyjdzie .

Izabela90 może po prostu się poprzesuwało, zagnieździło się późno i ta beta dopiero rośnie, wg norm wychodzi 3tc, a lekarz coś mówił czy to źle?

Aktualizacja tabelki, wydaje mi się że przegapiłam jakiś wpis, ale nie mogłam znaleść, jakaś dziś jestem nie tego.
staraczki1.png

Załączniki

• staraczki1.png
    staraczki1.png
    65,7 KB · Wyświetleń: 314
No dziewczyny ja to chyba nie mam z czego się cieszyć. Lekarz dzwonił. Mój wynik to 14. W piątek mam powtórzyć test z krwi jeśli miesiączka nie przyjdzie .
Mamy wyjątkowo pogięte organizmy [emoji52] A czy któraś z was może mi polecić jakiegoś dobrego specjalistę tudzież klinikę itp. od leczenia niepłodności we Wrocławiu??? Najlepiej jakiś konkretny naprotechnolog albo inny który nie wysyła od progu praktycznie na invitro??

Izabela90 może po prostu się poprzesuwało, zagnieździło się późno i ta beta dopiero rośnie, wg norm wychodzi 3tc, a lekarz coś mówił czy to źle?

Aktualizacja tabelki, wydaje mi się że przegapiłam jakiś wpis, ale nie mogłam znaleść, jakaś dziś jestem nie tego.Zobacz załącznik 774148
Alexadrax u mnie To walka o dziecko pierwsze :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Aktualizacja tabelki, wydaje mi się że przegapiłam jakiś wpis, ale nie mogłam znaleść, jakaś dziś jestem nie tego.Zobacz załącznik 774148
Trzeba mieć nadzieję. Jeśli @ do piątku nie przyjdzie to znów w piątek rano mam jechać na badanie ,jeśli beta będzie rosła to raczej będzie dobrze. I przede wszystkim dobre nastawienie.

Do góry