reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Izabela w ciąży często wychodzi. A pierwszej też miałam na samym początku. A teraz jestem zdziwiona ze nie mam, bo mi się to często zdarza. Trzymam kciuki żeby lekarz zadzwonił szybko z dobrymi informacjami[emoji5]

witaj Karolka2106 - powodzenia w staraniach, a w związku z tym, że pobijemy rekord majówek to czerwiec będzie nasz !!!
gueen_b - ja w tym cyklu też muszę się zadowolić (o jak to słowo się wpasowało hi hi) porankami.

Katka, Katie, Vanilia trzymam kciuki za dwie krechy...[emoji6]
Izabela czekamy na wieści ....
Jak tu pracować trzymając te kciuki [emoji12]

Karolka witaj ...

Zapmarta u mnie ten sam zestaw .... choć dziś już czuję się lepiej ... oby tak dalej [emoji4]

U mnie dziś 14dc i czekamy na owu...

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

witaj Karolka2106 - powodzenia w staraniach, a w związku z tym, że pobijemy rekord majówek to czerwiec będzie nasz !!!
gueen_b - ja w tym cyklu też muszę się zadowolić (o jak to słowo się wpasowało hi hi) porankami.
My tak wyjątkowo, przy środzie, o poranku ;-) bardziej dla treningu ! Bo dopiero 11dc i czekamy na owu ;-) który dc u Ciebie ?

reklama
guenn_b u mnie 7 dc, u mnie owulka 11dc - jak w zegarku. Coś się dzieje potem i właśnie to "coś" badamy z moją ginką.
Na szczęście ona jest b. fajna i nie każe mi czekać jeszcze kilku m-cy zanim ruszy z badaniami, tylko działamy od razu. W piątek mam monitoring i zobaczę na usg jak się prezentuję od środka, czy gotowa czy nie ?
emsi*- u mnie się ciągnie to przeziębienie, bo dzieciaki co i rusz coś przynoszą. Fajnie, że u Ciebie lepiej.

tak bym chciała, żeby ten czerwiec wypalił... czego i Wam życzę !

Do góry