reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Czesc dziewczyny! Witam się ponownie. Po przerwie w staraniach oglaszam powrot:):)

Widzę pełno nowych staraczek, dla ktorych to ja jestem nowa, wiec podaje info o sobie:
Marta, 31 lat, staram się o 3 dziecko od stycznia tego roku. Mam w domu dwoch chlopcow.
Proszę o dopisanie do tabelki @ 28.09, cykl po restarcie 1:)

Gratuluję wszytkim zaciążonym i trzymam kciuki za wasze nudne 9 miesięcy.
Staraczkom życzę powodzenia i spelnienia marzeń o malym czudzie.

Super, że wróciłaś :)

Izabela90 gratuluję! Kolejny raz się łpotwierdza, że jak się odpuści to raz dwa i ciąża. Życzę nudnych 9 miesięcy :)

Za wszystkie testujące trzymam kciuki &&&
Za starające się również - powodzenia :)

Zrobiłam test i niestety jedna kreska. Brzuch zaczął boleć i pojawiły się plamienia. Także @ dziś zawita.

hejka ja rowniez dzis testowalam wyszedl negatyw ale jak po 2 godz spojrzalam to wydaje mi sie ze widze cien cienia choc chwilami juz mi sie wydaje ze mam zwidy i poprostu chce tam cos zobaczyc. za 2 dni powtorze jak @ nie przyjdzie. trzymajcie kciuki kochane

test z dnia na dzień jest ciemniejszy, życzę Ci żeby ściemniał : ) napisz w którym dniu cyklu robiłaś

30 dc , 14dpo wiec chyba powinno juz byc cos widac lepiej niz taki cien pod swiatlo. ah chyba niepotrzebnie sobie robie nadzieje

Super, że wróciłaś :)

Izabela90 gratuluję! Kolejny raz się łpotwierdza, że jak się odpuści to raz dwa i ciąża. Życzę nudnych 9 miesięcy :)

Za wszystkie testujące trzymam kciuki &&&
Za starające się również - powodzenia :)

Zrobiłam test i niestety jedna kreska. Brzuch zaczął boleć i pojawiły się plamienia. Także @ dziś zawita.
Mogę potwierdzić Twoją teorię. Udało się dopiero wtedy, gdy moje myśli były daleko od ciąży. Miałam bratanice u siebie na wakacjach i całe dnie jej organizowałam czas i zaskoczyło :-)

katie90- cień cienia to zawsze lepsza opcja niż nic. A może będzie tak jak u dziewczyn, z każdym dniem będzie ciemniała. Teraz potrzeba troszkę czasu...
Izabela90- daj znać koniecznie !
a tak poza tym witam wszystkie, herbatka w ręku i chusteczka do nosa. Jesienny zestaw obowiązkowy.

reklama
Cześć, mam na imię Karolina. Po pięciu miesiącach od poronienia chciałabym w końcu do Was dołączyć,miałam być listopadówką, ale niestety w 7 tygodniu zaczęłam krwawić i poroniłam.... później zabieg i czekaliśmy.
W tym miesiącu zaczęliśmy z mężem starania i mamy nadzieję, że coś pięknego z tego będzie i tym razem wszystko będzie dobrze.
Przygarniecie? :unsure:

Do góry