reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej według prośby zrobiłam dzisiaj test. 12dpo test czułości 10, mocz poranny. Nie ma ani cienia 2 krechy [emoji21] a tak już był cykl obstawiony. 24 miechy starań i NIC. Może pora odpuścić...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Katka12-może jeszcze za wcześnie na kreseczkę? Może owu się przesunęła? Ja dalej zaciskam kciuki&&&&& bo póki nie ma wrednej @ to jest nadzieja!:)

Miłego dnia dla wszystkich!

Hej według prośby zrobiłam dzisiaj test. 12dpo test czułości 10, mocz poranny. Nie ma ani cienia 2 krechy [emoji21] a tak już był cykl obstawiony. 24 miechy starań i NIC. Może pora odpuścić...

Nie ma co się poddawać. Jak nie ten cykl to następny napewno. Mój był kiepsko obstawiony. Właśnie zabieram się do lekarza. Zobaczymy co wyjdzie.

Niektórym kobietom test wychodzi dopiero tydzień po @, wiec dopyki jak nie ma jest nadzieja. Trzymam kciuki

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Katka jeszcze wszystko możliwe. Lepiej się może za mocno nie nastawiać żeby nie było rozczarowania. Ale tak jak dziewczyny piszą dopóki @ nie ma jest nadzieja. A my trzymamy kciuki &&& [emoji5]

reklama
Temperatura spadła, mam doła. Olewam, nie mierze bo tylko mnie to stresuje......co ma być to będzie ech:-( ale moja nadzieja opadła

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
A może być tak że nasze ciało reaguje też na temp ogólna otoczenia? Od kilku dni jest chłodno, może dlatego ta temperatura nam leci...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry