hejka ja rowniez dzis testowalam wyszedl negatyw ale jak po 2 godz spojrzalam to wydaje mi sie ze widze cien cienia choc chwilami juz mi sie wydaje ze mam zwidy i poprostu chce tam cos zobaczyc. za 2 dni powtorze jak @ nie przyjdzie. trzymajcie kciuki kochane
reklama
Dariana
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny! Witam się ponownie. Po przerwie w staraniach oglaszam powrot
Widzę pełno nowych staraczek, dla ktorych to ja jestem nowa, wiec podaje info o sobie:
Marta, 31 lat, staram się o 3 dziecko od stycznia tego roku. Mam w domu dwoch chlopcow.
Proszę o dopisanie do tabelki @ 28.09, cykl po restarcie 1
Gratuluję wszytkim zaciążonym i trzymam kciuki za wasze nudne 9 miesięcy.
Staraczkom życzę powodzenia i spelnienia marzeń o malym czudzie.
Super, że wróciłaś
Izabela90 gratuluję! Kolejny raz się łpotwierdza, że jak się odpuści to raz dwa i ciąża. Życzę nudnych 9 miesięcy
Za wszystkie testujące trzymam kciuki &&&
Za starające się również - powodzenia
Zrobiłam test i niestety jedna kreska. Brzuch zaczął boleć i pojawiły się plamienia. Także @ dziś zawita.
hajmal
hejka ja rowniez dzis testowalam wyszedl negatyw ale jak po 2 godz spojrzalam to wydaje mi sie ze widze cien cienia choc chwilami juz mi sie wydaje ze mam zwidy i poprostu chce tam cos zobaczyc. za 2 dni powtorze jak @ nie przyjdzie. trzymajcie kciuki kochane
test z dnia na dzień jest ciemniejszy, życzę Ci żeby ściemniał : ) napisz w którym dniu cyklu robiłaś
oluska88
Katie nie koniecznie. Jeśli jest cień tzn. ze B hcg się produkuje. Za kilka dni na pewno będzie ciemniejsza.
Mogę potwierdzić Twoją teorię. Udało się dopiero wtedy, gdy moje myśli były daleko od ciąży. Miałam bratanice u siebie na wakacjach i całe dnie jej organizowałam czas i zaskoczyło :-)Super, że wróciłaś
Izabela90 gratuluję! Kolejny raz się łpotwierdza, że jak się odpuści to raz dwa i ciąża. Życzę nudnych 9 miesięcy
Za wszystkie testujące trzymam kciuki &&&
Za starające się również - powodzenia
Zrobiłam test i niestety jedna kreska. Brzuch zaczął boleć i pojawiły się plamienia. Także @ dziś zawita.
zapmarta
Karolkowa mama
katie90- cień cienia to zawsze lepsza opcja niż nic. A może będzie tak jak u dziewczyn, z każdym dniem będzie ciemniała. Teraz potrzeba troszkę czasu...
Izabela90- daj znać koniecznie !
a tak poza tym witam wszystkie, herbatka w ręku i chusteczka do nosa. Jesienny zestaw obowiązkowy.
Izabela90- daj znać koniecznie !
a tak poza tym witam wszystkie, herbatka w ręku i chusteczka do nosa. Jesienny zestaw obowiązkowy.
reklama
Karolka2106
Cześć, mam na imię Karolina. Po pięciu miesiącach od poronienia chciałabym w końcu do Was dołączyć,miałam być listopadówką, ale niestety w 7 tygodniu zaczęłam krwawić i poroniłam.... później zabieg i czekaliśmy.
W tym miesiącu zaczęliśmy z mężem starania i mamy nadzieję, że coś pięknego z tego będzie i tym razem wszystko będzie dobrze.
Przygarniecie?
W tym miesiącu zaczęliśmy z mężem starania i mamy nadzieję, że coś pięknego z tego będzie i tym razem wszystko będzie dobrze.
Przygarniecie?