reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny wróciłam z usg:)
zobaczyłam 6,17cm Mojego Szczęścia:)
Wszystko jest na swoim miejscu, serducho łomotało pięęęęęęęknie:) przezierność, przepływy ok! :)
Krew pobrana do Testu Pappa, wyniki za tydzień.
Co do płci to zapytałam, czy jest za wcześnie na określenie. pani dr mówi, że za wcześnie a potem dodała:
"Chyba chłopak, ale proszę się nie nastawiać, bo to równie dobrze może być łechtaczka" :p
Więc generalnie się nie nastawiam hehe choć chodzi mi po głowie teraz "chłopak, chłopak, chłopak" :)
Potwierdzony wiek ciąży 12t 4d - tak jak ostatnio tydzień starsza:) W związku z tym zaktualizowałam suwaczek:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dopóki nie pomyślałam 'a może czas na drugie' to miałam 29dniowe. No i od tego czasu ostatni 33 a teraz przez infekcje pewnie jeszcze inaczej :/ zatem nie nastawia się na nic ale to jest dopiero mój pierwszy prawdziwy cykl starań wiec nie mam co narzekać.
A jak u Ciebie staranka wyglądają? W jakieś konkretne dni czy na żywioł ?

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
My to już chyba wszystkiego próbowaliśmy ... na żywioł, codzinnie od 7 dina cycklu do 17dc. a teraz czas na testy owulacyjne, a dokłądniej mam taki monitor z clearblue gdzie monitoruje owulacje... działa to na tej same zasadzie co zwykle testy - robust test i wkladasz go do kompureka i tam ci wszysto oblicza i zapisuje. Takze zobaczymy jak teraz to będzie... ;-)

Staraczki moje kochane! Pytanie mam, bo ja to świeżynka jeśli chodzi o mierzenie temperatury. Więc mierzę codzinnie rano po przebudzeniu ( dopiero 2 dzien, 9dc) Powidzcie mi tylko jam mierzycie tą temp? Posiadam thermometer elektroniczny (taki do ucha, jack dla niemowlaków bo takim najlepiej mi się zawsze mierzyło) i drugs dozier temp. pokazuje mi 36.4 ( czy wyjsciowa temp nie powinna byc 36.6???)

Hej dziewczyny mam nadzieje ze mnie pamiętacie !!!dawno mnie nie było !! Musiałam ogarnąć się , za bardzo się stresowałam Że mi nie wychodzi .
Dałam sobie spokój ze staraniami i ze wszystkim co dotyczyło ciąży . Znalazłam nową prace i odłożyłam wszystko do nowego Roku .

Aż tu wczoraj niespodzianka !!!
Zrobiłam test i pokazały sie 2 kreseczki . Test zrobiłam tak dla sprawdzenia nawet się nie spodziewałam ze wyjdzie pozytywny po za tym że bolą mnie piersi już zbyt długo i boli brzuch jak na okres to czyje się ok . Martwie sie troszke bo nie wiem czy donoszę tą ciąże .
Wizyta za tydzien w srodę .
1474379165-zygktf.jpeg

Pozdrawiam was serdecznie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny mam nadzieje ze mnie pamiętacie !!!dawno mnie nie było !! Musiałam ogarnąć się , za bardzo się stresowałam Że mi nie wychodzi .
Dałam sobie spokój ze staraniami i ze wszystkim co dotyczyło ciąży . Znalazłam nową prace i odłożyłam wszystko do nowego Roku .

Aż tu wczoraj niespodzianka !!!
Zrobiłam test i pokazały sie 2 kreseczki . Test zrobiłam tak dla sprawdzenia nawet się nie spodziewałam ze wyjdzie pozytywny po za tym że bolą mnie piersi już zbyt długo i boli brzuch jak na okres to czyje się ok . Martwie sie troszke bo nie wiem czy donoszę tą ciąże .
Wizyta za tydzien w srodę .
1474379165-zygktf.jpeg

Pozdrawiam was serdecznie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kolejna Majoweczka.Na kiedy termin z OM wychodzi?

reklama
Do góry