reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bertha trzymam kciuki za starania &&& oby były owocne:blink:
Te dwa tygodnie oczekiwania są najgorsze - oby szybko zleciały.

Tanika nie poddawaj się! Mam nadzieję, że odpowiednie leczenie przyniesie rezultaty. Ważne, że jest plan. Na pewno dasz rade :)

reklama
Alexandra piękna tabelka ,oby jak najwięcej nas w polu zielonym;)
Izabell teraz to wyraźna krecha widać ja bez powiększania!:-) :)
Po cichutku po cichutku gratki
Darianna,, Katka samopoczucie inne czy małpowe@??
Hej. Dzisiaj brzuch mniej boli a temp podskoczyla powyżej 37 ale okres wg tego cyklu ma być za ok 3 dni więc pewnie jeszcze i temp spadnie i @ przyjdzie. Trochę jakby mnie ciągnie przy jajowodach i dół brzucha

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Dzisiaj brzuch mniej boli a temp podskoczyla powyżej 37 ale okres wg tego cyklu ma być za ok 3 dni więc pewnie jeszcze i temp spadnie i @ przyjdzie. Trochę jakby mnie ciągnie przy jajowodach i dół brzucha

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli nadzieja jeszcze jest! Kiedy testujesz? czekasz na termin @, czy wczesniej sikniesz?

bertha - trzymam kciuki za owocny cykl.
Tanika- grunt to dobre nastawienie.
za testujące w najbliższym czasie trzymam kciuki.

Ja dopiero 6dc, testy owu w gotowości, mąż także :) Dzieci na weekend do dziadków.
Czekam do czwartku na usg, a że zielona jestem w temacie endometrium i pęcherzyków to poradzę się moich fachowych staraczek. Oby do czwartku.

reklama
:/ Z moze jakas stymulacja na owulacje? clo?

Ja jestem po podgladaniu pecherzykow. Wiekszy gigant 3,2x3,2 - on juz jest bezuzyteczny, mniejszy 2,3x2. o 16 ide na zastrzyk z pregnylu, dzisiaj działamy z M i 14 dni czekania...[/QUOT
Poprzednim razem brałam Clo ale źle znosiłam przytyłam 8kilo przez3miechy torbielki się porobiły teraz nie wiem co mi da? Mi w badaniach wyszło obniżona rezerwa jaknikowa także co jakiś czas owulka jest teraz trzeba wychwycić ją france ,mam nadzieję że szybciutko:D:p
Powtórka z rozrywki wrr

Do góry