reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bertha trzymam kciuki za starania &&& oby były owocne:blink:
Te dwa tygodnie oczekiwania są najgorsze - oby szybko zleciały.

Tanika nie poddawaj się! Mam nadzieję, że odpowiednie leczenie przyniesie rezultaty. Ważne, że jest plan. Na pewno dasz rade :)

reklama
Alexandra piękna tabelka ,oby jak najwięcej nas w polu zielonym;)
Izabell teraz to wyraźna krecha widać ja bez powiększania!:-) :)
Po cichutku po cichutku gratki
Darianna,, Katka samopoczucie inne czy małpowe@??
Hej. Dzisiaj brzuch mniej boli a temp podskoczyla powyżej 37 ale okres wg tego cyklu ma być za ok 3 dni więc pewnie jeszcze i temp spadnie i @ przyjdzie. Trochę jakby mnie ciągnie przy jajowodach i dół brzucha

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Dzisiaj brzuch mniej boli a temp podskoczyla powyżej 37 ale okres wg tego cyklu ma być za ok 3 dni więc pewnie jeszcze i temp spadnie i @ przyjdzie. Trochę jakby mnie ciągnie przy jajowodach i dół brzucha

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli nadzieja jeszcze jest! Kiedy testujesz? czekasz na termin @, czy wczesniej sikniesz?

bertha - trzymam kciuki za owocny cykl.
Tanika- grunt to dobre nastawienie.
za testujące w najbliższym czasie trzymam kciuki.

Ja dopiero 6dc, testy owu w gotowości, mąż także :) Dzieci na weekend do dziadków.
Czekam do czwartku na usg, a że zielona jestem w temacie endometrium i pęcherzyków to poradzę się moich fachowych staraczek. Oby do czwartku.

reklama
:/ Z moze jakas stymulacja na owulacje? clo?

Ja jestem po podgladaniu pecherzykow. Wiekszy gigant 3,2x3,2 - on juz jest bezuzyteczny, mniejszy 2,3x2. o 16 ide na zastrzyk z pregnylu, dzisiaj działamy z M i 14 dni czekania...[/QUOT
Poprzednim razem brałam Clo ale źle znosiłam przytyłam 8kilo przez3miechy torbielki się porobiły teraz nie wiem co mi da? Mi w badaniach wyszło obniżona rezerwa jaknikowa także co jakiś czas owulka jest teraz trzeba wychwycić ją france ,mam nadzieję że szybciutko:D:p
Powtórka z rozrywki wrr

Do góry