reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Bertha to owocnego ... [emoji6]
Tanika najważniejsze to pozytywne myślenie ... chylę czoła oby tak dalej [emoji6]
Katka myślę, że test 14dp ma dopiero sens i trzymam mocno kciukasy za krechy [emoji6]
U mnie katar nie puszcza...doszedł kaszel, nic nie pomaga bo staranka to na malinach, czosnku itp. Poleccie co jeszcze mogę
Dziś 13dc, test owu wczoraj blady, staranka byly w 11dc i zastanawiam się czy dzis kontynuować, bo chciałam spróbować 'na dziewczynkę' :-) Czy któraś z Was ma doświadczenia w tym temacie ?
Gorąco pozdrawiam ...

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój mąż bardzo by chciał bliźnięta ale i nas nie ma szans. Tak jak mówisz Anik najważniejsze, aby maluchy były zdrowe i my mamy dobrze się czuły [emoji5]

ckaihqvkjlfq55ov.png
U nas jest prawdopodobienstwo bo moja babcia jest z blizniaczek i jeszcze zaden nie mial..

Bertha to owocnego ... [emoji6]
Tanika najważniejsze to pozytywne myślenie ... chylę czoła oby tak dalej [emoji6]
Katka myślę, że test 14dp ma dopiero sens i trzymam mocno kciukasy za krechy [emoji6]
U mnie katar nie puszcza...doszedł kaszel, nic nie pomaga bo staranka to na malinach, czosnku itp. Poleccie co jeszcze mogę
Dziś 13dc, test owu wczoraj blady, staranka byly w 11dc i zastanawiam się czy dzis kontynuować, bo chciałam spróbować 'na dziewczynkę' :-) Czy któraś z Was ma doświadczenia w tym temacie ?
Gorąco pozdrawiam ...

Tak, wyszedł chłopiec.
Nie robiłam wtedy testów owu ani nic. Miałam bardzo regularne @ więc wyliczylam z długości cyklu. I wg tego zrobiliśmy to na 4 dni przed owu. Może się owu jednak przesunela albo plemnior skubany był taki wytrzymały. Ale teraz wiem że płeć jest bez znaczenia bo nie zamieniła bym synka na żadną dziewczynkę świata, jaka mi płeć nie wyjdzie przy kolejnym będzie super.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

ja ci powiem jak to u mnie jest z chłopcami , staraliśmy się w okolicy jajeczkowania nie przed a w chińskim kalendarzu tym w którym odczytujesz sama były zaznaczone dziewczynki. Teraz złożyło się tak ze faktycznie zaczęliśmy dużo przed owulacją a potem przerwa i mniej więcej raz w owulacje. Wiec jest szansa na chłopca dziewczynkę. Chiński kalendarz mówi ze bedzie dziewczynka wiec jesli sie uda to obstawiam chłopca :)

Aleksandra Twój przypadek bardzo mnie nastroil do ..... NIE planowania [emoji4]
Nigdy się nad tym nie zastanawiałam i teraz poczytałam właśnie i przyszło mi do głowy czy nie spróbować właśnie przed ... ale dzięki otrzezwilas mnie ;-)

hajmal zatem cory życzę ;-) ... dla odmiany

Czesc dziewczyny! Witam się ponownie. Po przerwie w staraniach oglaszam powrot:):)

Widzę pełno nowych staraczek, dla ktorych to ja jestem nowa, wiec podaje info o sobie:
Marta, 31 lat, staram się o 3 dziecko od stycznia tego roku. Mam w domu dwoch chlopcow.
Proszę o dopisanie do tabelki @ 28.09, cykl po restarcie 1:)

Gratuluję wszytkim zaciążonym i trzymam kciuki za wasze nudne 9 miesięcy.
Staraczkom życzę powodzenia i spelnienia marzeń o malym czudzie.

reklama
Do góry