Dziś 23 badanie było wczorajTanika a ktory masz teraz dzien cyklu?
reklama
Póki co nadzieja jestHej. Dzisiaj brzuch mniej boli a temp podskoczyla powyżej 37 ale okres wg tego cyklu ma być za ok 3 dni więc pewnie jeszcze i temp spadnie i @ przyjdzie. Trochę jakby mnie ciągnie przy jajowodach i dół brzucha
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Emsi*
Fanka BB :)
Bertha to owocnego ... [emoji6]
Tanika najważniejsze to pozytywne myślenie ... chylę czoła oby tak dalej [emoji6]
Katka myślę, że test 14dp ma dopiero sens i trzymam mocno kciukasy za krechy [emoji6]
U mnie katar nie puszcza...doszedł kaszel, nic nie pomaga bo staranka to na malinach, czosnku itp. Poleccie co jeszcze mogę
Dziś 13dc, test owu wczoraj blady, staranka byly w 11dc i zastanawiam się czy dzis kontynuować, bo chciałam spróbować 'na dziewczynkę' :-) Czy któraś z Was ma doświadczenia w tym temacie ?
Gorąco pozdrawiam ...
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Tanika najważniejsze to pozytywne myślenie ... chylę czoła oby tak dalej [emoji6]
Katka myślę, że test 14dp ma dopiero sens i trzymam mocno kciukasy za krechy [emoji6]
U mnie katar nie puszcza...doszedł kaszel, nic nie pomaga bo staranka to na malinach, czosnku itp. Poleccie co jeszcze mogę
Dziś 13dc, test owu wczoraj blady, staranka byly w 11dc i zastanawiam się czy dzis kontynuować, bo chciałam spróbować 'na dziewczynkę' :-) Czy któraś z Was ma doświadczenia w tym temacie ?
Gorąco pozdrawiam ...
U nas jest prawdopodobienstwo bo moja babcia jest z blizniaczek i jeszcze zaden nie mial..Mój mąż bardzo by chciał bliźnięta ale i nas nie ma szans. Tak jak mówisz Anik najważniejsze, aby maluchy były zdrowe i my mamy dobrze się czuły [emoji5]
Aleksandrax
Tak, wyszedł chłopiec.Bertha to owocnego ... [emoji6]
Gorąco pozdrawiam ...
Nie robiłam wtedy testów owu ani nic. Miałam bardzo regularne @ więc wyliczylam z długości cyklu. I wg tego zrobiliśmy to na 4 dni przed owu. Może się owu jednak przesunela albo plemnior skubany był taki wytrzymały. Ale teraz wiem że płeć jest bez znaczenia bo nie zamieniła bym synka na żadną dziewczynkę świata, jaka mi płeć nie wyjdzie przy kolejnym będzie super.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Imie Ania wiek 26 lat termin porodu z OM 21.05.2017 drugie dziecko
Chyba wszystko
hajmal
ja ci powiem jak to u mnie jest z chłopcami , staraliśmy się w okolicy jajeczkowania nie przed a w chińskim kalendarzu tym w którym odczytujesz sama były zaznaczone dziewczynki. Teraz złożyło się tak ze faktycznie zaczęliśmy dużo przed owulacją a potem przerwa i mniej więcej raz w owulacje. Wiec jest szansa na chłopca dziewczynkę. Chiński kalendarz mówi ze bedzie dziewczynka wiec jesli sie uda to obstawiam chłopca
Emsi*
Aleksandra Twój przypadek bardzo mnie nastroil do ..... NIE planowania [emoji4]
Nigdy się nad tym nie zastanawiałam i teraz poczytałam właśnie i przyszło mi do głowy czy nie spróbować właśnie przed ... ale dzięki otrzezwilas mnie ;-)
hajmal zatem cory życzę ;-) ... dla odmiany
Nigdy się nad tym nie zastanawiałam i teraz poczytałam właśnie i przyszło mi do głowy czy nie spróbować właśnie przed ... ale dzięki otrzezwilas mnie ;-)
hajmal zatem cory życzę ;-) ... dla odmiany
Mamuniol
Czesc dziewczyny! Witam się ponownie. Po przerwie w staraniach oglaszam powrot
Widzę pełno nowych staraczek, dla ktorych to ja jestem nowa, wiec podaje info o sobie:
Marta, 31 lat, staram się o 3 dziecko od stycznia tego roku. Mam w domu dwoch chlopcow.
Proszę o dopisanie do tabelki @ 28.09, cykl po restarcie 1
Gratuluję wszytkim zaciążonym i trzymam kciuki za wasze nudne 9 miesięcy.
Staraczkom życzę powodzenia i spelnienia marzeń o malym czudzie.
Widzę pełno nowych staraczek, dla ktorych to ja jestem nowa, wiec podaje info o sobie:
Marta, 31 lat, staram się o 3 dziecko od stycznia tego roku. Mam w domu dwoch chlopcow.
Proszę o dopisanie do tabelki @ 28.09, cykl po restarcie 1
Gratuluję wszytkim zaciążonym i trzymam kciuki za wasze nudne 9 miesięcy.
Staraczkom życzę powodzenia i spelnienia marzeń o malym czudzie.
reklama
zapmarta
Karolkowa mama
Mamuniol- witaj, ja też Marta, w domu dwóch chłopaków i staranka o trzecie
powodzenia, może czerwiec będzie nasz?
powodzenia, może czerwiec będzie nasz?