reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Aleksandra jaki fajny wykres i widzę że tabelkę ztuningowalas [emoji16] czy mogłabym do niej wrócić? J a jednak nie odpuszczam. Chyba miałam zły dzień kiedy postanowiłam przerwać starania. Ale potrzebne mi bylo kilka dni niemyslenia i powrotu po urlopie do swojego rytmu.

A więc tadaaaam jestem z powrotem. U mnie dni "zero" zbliżają się wielkimi krokami. Ale my już zaczęliśmy działać. Dziś 11 dc.

Podaję dane do tabelki
Ola 32 lata, 5 cykl starań, termin wrednej @ 7.10

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Siwa trzymam kciuki !! U mnie 10dc i tez walczymy ! Powodzenia !

Taki termometr to nie bedzie dobry do mierzenie temp dla rozpoznania owu. Temp powinno sie mierzyć w śluzówce - pod językiem, w pupce lub pipce. Ja mierze w pipce. Po przebudzeniu, bez większych ruchów, bez wstawania.
Przed owu zwykle mam wlasnie w okolicach 36,4, po owu 36,8-37. Jak zmieniłam termometr to tez troche temperatury sie zmieniły, wiec to 36,6 to jest takie mocne uproszczenie, u kobie nigdy nie bedzie temp stała bo hormony wiecznie wariują :)

Ja tez kończę w tym roku 35, ale w grudniu :)
Dzięki Bertha ! Takiej dosłownej instrukcji potrzebowałam ❤️ Termometr zamówiłam powinien byc Ba dniach. Poki co obserwacja i testy owulacyjne ;-)

Mamuniol [emoji176][emoji176][emoji176][emoji176] kochana moja super że jesteś!

Bertha trzymam kciuki!!!!

Mamuniol i Bertha kiedyś napisałam że my to będziemy razem w ciazy... jak trafiłam do lutowek trzymałam za was kciuki!!! Może nam jest dane byc Czerwcowkami?????
Oby oby!! Wizja piękna!! Podoba mi sie :):)

Aleksandra jaki fajny wykres i widzę że tabelkę ztuningowalas [emoji16] czy mogłabym do niej wrócić? J a jednak nie odpuszczam. Chyba miałam zły dzień kiedy postanowiłam przerwać starania. Ale potrzebne mi bylo kilka dni niemyslenia i powrotu po urlopie do swojego rytmu.

A więc tadaaaam jestem z powrotem. U mnie dni "zero" zbliżają się wielkimi krokami. Ale my już zaczęliśmy działać. Dziś 11 dc.

Podaję dane do tabelki

I super! Ja tez wróciłam :D

Dzięki Bertha ! Takiej dosłownej instrukcji potrzebowałam [emoji173]️ Termometr zamówiłam powinien byc Ba dniach. Poki co obserwacja i testy owulacyjne ;-)
Proszę bardzo :):) powodzenia!
A jeszcze dodam ze mi przed @ nie spada z reguły temp, tylko dalej mam w 1dc wysoka. I dopiero powoli idzie w dol.

Podaję dane do tabelki

Witaj znowu [emoji2] miło że jednak walczysz

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Oby oby!! Wizja piękna!! Podoba mi sie :):)

I super! Ja tez wróciłam :D

Proszę bardzo :):) powodzenia!
A jeszcze dodam ze mi przed @ nie spada z reguły temp, tylko dalej mam w 1dc wysoka. I dopiero powoli idzie w dol.

Różnie wszędzie piszą ze przed owulacja temp około 36.5 a owulacja to 36,8 do 37
A jak to jest u Ciebie ?

Bertha to owocnego ... [emoji6]
Tanika najważniejsze to pozytywne myślenie ... chylę czoła oby tak dalej [emoji6]
Katka myślę, że test 14dp ma dopiero sens i trzymam mocno kciukasy za krechy [emoji6]
U mnie katar nie puszcza...doszedł kaszel, nic nie pomaga bo staranka to na malinach, czosnku itp. Poleccie co jeszcze mogę
Dziś 13dc, test owu wczoraj blady, staranka byly w 11dc i zastanawiam się czy dzis kontynuować, bo chciałam spróbować 'na dziewczynkę' :-) Czy któraś z Was ma doświadczenia w tym temacie ?
Gorąco pozdrawiam ...

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
W kwestii przeziębienia to sok z czarnego bzu!!!!

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Podaję dane do tabelki

Nawet Cię nie usunelam tylko przeniosłem sobie niżej ;)
Dobrze że wrocilas,
Tym bardziej że dziewczyny musimy mocno spiąć macice jak mamy utrzymac trend wzrostowy bo mamy aktualnie 9 a może i 10 majowek z tego co widzę ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry