reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzięki Katka :-)
To ja znałam tylko niewielki ułamek całości ... ale jeszcze poczekam z tym mierzeniem.
A co daje lepsza skuteczność rozpoznawania owu temp czy paski ?

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Paski ci przewidzą że się zbliża a temp potwierdzi ci ze wystąpiła owu

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aleksandrax a jak u Ciebie. Sprawdzasz paskami czy tylko temp?

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Mierze temp i mam dwa paski z poprzedniego cyklu czekam na dobry moment żeby potwierdzić ze to już i chyba dziś zrobię.
No właśnie nie rano. Bo testu nie miała.
To może jest taki słaby bo za mało miał czasu żeby narosnąć, w porównaniu do całej nocy. Trzymam kciuki żeby ranny był mocny :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja robiłam w południe i na następny dzień z porannego moczu i kreski były prawie takie same, ta z porannego moczu minimalnie ciemniejsza.

ckaihqvkjlfq55ov.png

Hej, sorki że tyle to zajeło, ale musiałam ogarnąć jak u mnie zamienić ją na obrazek :)
Edzia24 Ann89 @ przyszła?

Zobacz załącznik 773634
Proszę o dopisanie mnie do tabelki. Jestem Asia mam 30lat staramy się o drugie dziecko o teraz będzie 2cykl. Z racji tego, że moje cykle mają ponad 40dni to na razie darujmy sobie wpisywanie terminu następnej @. Pozdrawiam ;)

20160919_132715.jpg to moje porównanie. Ten na górze dzisiejszy nie z porannego ,a ten na dole z piątku z porannego. Także w sumie dużej różnicy nie ma w kreskach a powinna już jakąś być.

Załączniki

• 20160919_132715.jpg
    20160919_132715.jpg
    425,7 KB · Wyświetleń: 96
cześć wszystkim,

zaległości nadrobione :)

zapisałam się dziś na usg tv, na skierowaniu od mojej ginki mam 9dc. Jak myślicie co może przynieść wynik na dwa dni przed owu ? sprawdzą endometrium i coś jeszcze ? Któraś jest po monitorowaniu cyklu ?

Izabela - trzymam kciuki za wyraźniejszą krechę !!! ale cień cienia widziałam :)
Asica86 - jesteś na testach owu przy tych długich cyklach ?

reklama
[UOTE="zapmarta, post: 14357901, member: 45859"]cześć wszystkim,

zaległości nadrobione :)

zapisałam się dziś na usg tv, na skierowaniu od mojej ginki mam 9dc. Jak myślicie co może przynieść wynik na dwa dni przed owu ? sprawdzą endometrium i coś jeszcze ? Któraś jest po monitorowaniu cyklu ?

Izabela - trzymam kciuki za wyraźniejszą krechę !!! ale cień cienia widziałam :)
Asica86 - jesteś na testach owu przy tych długich cyklach ?[/QUOTE]
Nie testów owu nigdy nie robiłam. Teraz mierzyłam temp. I obserwacja śluzu była. Nie chcę się na razie nakręcać zbytnio. Ewentualnie jak będzie potrzeba to na przyszły cykl kupię testy owu.

Do góry