reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Izka cos tam widzę ale pewnie potwierdzi sie w środę.
Cierpliwości życzę bo ja jutro mam prenatalne i siedzę jak na szpilkach :/
Test odczytywany od razu ?
Ja tak miałam dwa m-ce ze cień cienia widziałam i maz tez ale tak dopiero po 15-20 min beta pokazywała raz 4,8 raz 7,9 a zaraz potem okres czyli cos zaczęło sie dziać ale wie nie utrzymało. Powodzenia trzymam kciuki !

Izka cos tam widzę ale pewnie potwierdzi sie w środę.
Cierpliwości życzę bo ja jutro mam prenatalne i siedzę jak na szpilkach :/
Test odczytywany od razu ?
Ja tak miałam dwa m-ce ze cień cienia widziałam i maz tez ale tak dopiero po 15-20 min beta pokazywała raz 4,8 raz 7,9 a zaraz potem okres czyli cos zaczęło sie dziać ale wie nie utrzymało. Powodzenia trzymam kciuki !
Tak odrazu patrzyłam na test. Dlatego mam stresa że znów się nie utrzyma. W prawdzie wcześniej takie cienie wychodziły mi gdzieś 30dc a teraz od 25dc. Także mała nadzieję mam że może się uda. Ja mam niski poziom progesteronu,w tym cyklu jest troszkę lepszy wynik jak w ostatnim ale to mnie nie pociesza. Jeszcze jutro rano zrobię test jak tylko wstanę może będzie mocniejsza kreska.

Dziewczyny a są jakieś objawy niskiego progesteronu w ciąży? Coś co powinno niepokoić?

ckaihqvkjlfq55ov.png

reklama
Do góry