reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A nie na owu? U mnie dziś wyraźny spadek o pół stopnia o_O czytam w necie ale nie wiem, a dopiero od tego cyklu mierze więc nie mam z czym porównać. Seksy dopiero wieczorem.

Emsi* a jak u ciebie

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Implantacja oczywiście ...

Aleksandra ja właśnie nie mierze i zielona jestem. Musze doczytać co i jak ale z drugiej strony nie chce się nakrecac...
Na razie próbuje paskami owu wysledzic bo pewnie przez ta zaraze się znów wszystko opóźni :-(

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Izabela, nadal sa cienie, nic nie ciemnieja, kurcze na tym etapie powinny ciemniec, chyba pozostaje czekac na betke co? trzymam caly czas kciuki by to byla ciaza :)
No powinny ciemniec. Dlatego chyba nie będę robić sobie nadzieji. Wyjdzie pewnie jak ostatnim razem. a w nocy miałam sen że @ przyszła. Hehe

Katka fachowcu od temp :-)
Powiesz mi w dwóch zdaniach jak to jest z temp? Powinno na owu urosnąć i tak zostać ? Gdzieś czytałam, że chwilowo spada podczas implementacji ...

Hehe fachowcem to ciężko mnie nazwać ale wygląda to mniej więcej tak: przed owulacją oraz w jej trakcie temperatura jest umiarkowana " zwyczajna nie podwyższona " każda kobieta określa ją indywidualnie dopiero jak już nastąpiła owulacja to temperatura idzie w górę ( to cały ból przy mierzeniu temp że wiadomo kiedy owu JUŻ była) i taka podwyższona utrzymuje się przez fazę lutealną) przed okresem znów spada ( u mnie na dzień przed @) podczas fazy lutealnej może dojść ( ale wcale nie musi) do jednodniowego obniżenia temp co może oznaczać moment zagnieżdżenia. Zwykle ok 7-9 dnia po owulacji, ale takie zjawisko nie zdaza się każdej

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe fachowcem to ciężko mnie nazwać ale wygląda to mniej więcej tak: przed owulacją oraz w jej trakcie temperatura jest umiarkowana " zwyczajna nie podwyższona " każda kobieta określa ją indywidualnie dopiero jak już nastąpiła owulacja to temperatura idzie w górę ( to cały ból przy mierzeniu temp że wiadomo kiedy owu JUŻ była) i taka podwyższona utrzymuje się przez fazę lutealną) przed okresem znów spada ( u mnie na dzień przed @) podczas fazy lutealnej może dojść ( ale wcale nie musi) do jednodniowego obniżenia temp co może oznaczać moment zagnieżdżenia. Zwykle ok 7-9 dnia po owulacji, ale takie zjawisko nie zdaza się każdej

Ciekawe, u mnie o zagniezdzeniu raczej nie ma mowy w 12dc, czytałam że zdarzają się osoby które mają jednodniowy spadek temp przed owu, chyba zrobię wieczorem test owu.

Emsi* a ciemnieja ci już?

Dzięki Katka :-)
To ja znałam tylko niewielki ułamek całości ... ale jeszcze poczekam z tym mierzeniem.
A co daje lepsza skuteczność rozpoznawania owu temp czy paski ?

Ciekawe, u mnie o zagniezdzeniu raczej nie ma mowy w 12dc, czytałam że zdarzają się osoby które mają jednodniowy spadek temp przed owu, chyba zrobię wieczorem test owu.

Emsi* a ciemnieja ci już?

No właśnie nie. Zobaczę jutro max pojutrze powinno sciemniec. Jak nie to mamy obsuwe :/

reklama
Do góry