reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A nie na owu? U mnie dziś wyraźny spadek o pół stopnia o_O czytam w necie ale nie wiem, a dopiero od tego cyklu mierze więc nie mam z czym porównać. Seksy dopiero wieczorem.

Emsi* a jak u ciebie

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Implantacja oczywiście ...

Aleksandra ja właśnie nie mierze i zielona jestem. Musze doczytać co i jak ale z drugiej strony nie chce się nakrecac...
Na razie próbuje paskami owu wysledzic bo pewnie przez ta zaraze się znów wszystko opóźni :-(

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Izabela, nadal sa cienie, nic nie ciemnieja, kurcze na tym etapie powinny ciemniec, chyba pozostaje czekac na betke co? trzymam caly czas kciuki by to byla ciaza :)
No powinny ciemniec. Dlatego chyba nie będę robić sobie nadzieji. Wyjdzie pewnie jak ostatnim razem. a w nocy miałam sen że @ przyszła. Hehe

Katka fachowcu od temp :-)
Powiesz mi w dwóch zdaniach jak to jest z temp? Powinno na owu urosnąć i tak zostać ? Gdzieś czytałam, że chwilowo spada podczas implementacji ...

Hehe fachowcem to ciężko mnie nazwać ale wygląda to mniej więcej tak: przed owulacją oraz w jej trakcie temperatura jest umiarkowana " zwyczajna nie podwyższona " każda kobieta określa ją indywidualnie dopiero jak już nastąpiła owulacja to temperatura idzie w górę ( to cały ból przy mierzeniu temp że wiadomo kiedy owu JUŻ była) i taka podwyższona utrzymuje się przez fazę lutealną) przed okresem znów spada ( u mnie na dzień przed @) podczas fazy lutealnej może dojść ( ale wcale nie musi) do jednodniowego obniżenia temp co może oznaczać moment zagnieżdżenia. Zwykle ok 7-9 dnia po owulacji, ale takie zjawisko nie zdaza się każdej

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe fachowcem to ciężko mnie nazwać ale wygląda to mniej więcej tak: przed owulacją oraz w jej trakcie temperatura jest umiarkowana " zwyczajna nie podwyższona " każda kobieta określa ją indywidualnie dopiero jak już nastąpiła owulacja to temperatura idzie w górę ( to cały ból przy mierzeniu temp że wiadomo kiedy owu JUŻ była) i taka podwyższona utrzymuje się przez fazę lutealną) przed okresem znów spada ( u mnie na dzień przed @) podczas fazy lutealnej może dojść ( ale wcale nie musi) do jednodniowego obniżenia temp co może oznaczać moment zagnieżdżenia. Zwykle ok 7-9 dnia po owulacji, ale takie zjawisko nie zdaza się każdej

Ciekawe, u mnie o zagniezdzeniu raczej nie ma mowy w 12dc, czytałam że zdarzają się osoby które mają jednodniowy spadek temp przed owu, chyba zrobię wieczorem test owu.

Emsi* a ciemnieja ci już?

Dzięki Katka :-)
To ja znałam tylko niewielki ułamek całości ... ale jeszcze poczekam z tym mierzeniem.
A co daje lepsza skuteczność rozpoznawania owu temp czy paski ?

Ciekawe, u mnie o zagniezdzeniu raczej nie ma mowy w 12dc, czytałam że zdarzają się osoby które mają jednodniowy spadek temp przed owu, chyba zrobię wieczorem test owu.

Emsi* a ciemnieja ci już?

No właśnie nie. Zobaczę jutro max pojutrze powinno sciemniec. Jak nie to mamy obsuwe :/

reklama
Do góry