Emsi*
Fanka BB :)
To dokładnie tak samo jak u mnie. Tylko punkt 1 ma sens. Tylko jak tu teraz policzyć jak mi się właśnie ostatni cykl wydłużyl jak na złość :/Przepis na dziewczynkę - kochać się kilka dni przed owu - wówczas te silne, żywotne plemniki z chromosami XX się ostaną i poczekają na jajko, a te szybkie XY popędzą ale się nie doczekają To tak po krótce. Do tego dieta - dużo nabiału, przestrzegać horoskopu chińskiego - wedle niego dopieru w październiku moglibyśmy zrobić dziewczynkę (tam się sprawdza wiek mamy + miesiąc zapłodnienia), kochać się w pozycji tradycyjnej - to się chyba nazywa "na misjonarza" - chociaż wątpię, że misjonarze mieli z tym coś wspólnego i kobieta nie powinna mieć orgazmu, bo się pH zmienia i wybija te dziewczyńskie plemniki. Szczerze - to do mnie przemawia jedynie punkt 1 - żeby kochać się ze dwa dni przed - ale jak widać my się kochaliśmy 5 dni przed i pewnie wszystkie plemniki wyginęły Reszta punktów to chyba taki żart
Chiński sprawdziłam ... jeszcze 2 cykle na dziewczynkę a później posucha do marca hehe [emoji12]
Nic, działamy według poprzednich i do tego testy owu zobaczę co mi tam pokażą.
A jak się nie uda to pewnie, jak u Ciebie, nie doczekają biedaki do owulki [emoji12]
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom