reklama
-Trzymam za Was kciuki!!!!!! Też chce być ukaszona przez tego ostatniego robaka!
Załączniki
Jutro mam 22dcA mi endokrynolog zlecił zbadać progesteron w 22 dniu cyklu. U mnie to pewnie chciał sprawdzić czy nie mam menopauzy Ten 22 dc wypada w ten piątek.
I jeszcze zlecił szereg innych hormonów - LH, Estradiol, AMH - to jest np. hormon służący do oceny rezerwy jajnikowej - tzn, na ile lat mamy jeszcze komórek jajowych. Oprócz tego TSH (bo mam chorobę Hashimoto) i muszę być pod stałą kontrolą.
I mnie zarAz dni plodne... niby pozwolenie od lekarZy jest.... mąż się powoli przelamuje... Ale lykam desmoxan... i trochę się obawiam czy nie miało by to wpływu na ewentualną ciaze... ehhhh ; (
Czy któraś z was jest poza siwa z Niemczech????
Ja jestem w deI mnie zarAz dni plodne... niby pozwolenie od lekarZy jest.... mąż się powoli przelamuje... Ale lykam desmoxan... i trochę się obawiam czy nie miało by to wpływu na ewentualną ciaze... ehhhh ; (
Spark
Fanka BB :)
Miałaś monitoring, że wiesz, że 7dpo ?))
Spark
Fabi na opakowaniu nie pisze ?I mnie zarAz dni plodne... niby pozwolenie od lekarZy jest.... mąż się powoli przelamuje... Ale lykam desmoxan... i trochę się obawiam czy nie miało by to wpływu na ewentualną ciaze... ehhhh ; (
Dzięki Katka.Jak już słabną to jest po owulacji, podobno najlepiej przez 3 dni przed i 1 po
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
No to plan wykonany. Teraz znowu zaszywam do spodziewanej @. Za bardzo się ekscutuje, wymyślam sobie objawy ewentualnej ciąży a potem dupa. Muszę zadbać o swój dobrostan [emoji6][emoji4]
Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
Mogę Ci zadać duuuuuzo "głupich" pytań na priva?Ja jestem w de
Niestety... jest napisane ze nie wskazane dla kobiet w ciazy ani karmiących piersią.... nic o staraniach....Fabi na opakowaniu nie pisze ?
reklama
Spark
Możliwe, że źle działa na płód który pobiera pokarm od matki... hmmmMogę Ci zadać duuuuuzo "głupich" pytań na priva?
Niestety... jest napisane ze nie wskazane dla kobiet w ciazy ani karmiących piersią.... nic o staraniach....