reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Trzymam za Was kciuki!!!!!! Też chce być ukaszona przez tego ostatniego robaka!
-
1473712270747.jpg

Załączniki

• 1473712270747.jpg
    1473712270747.jpg
    51,5 KB · Wyświetleń: 348
A mi endokrynolog zlecił zbadać progesteron w 22 dniu cyklu. U mnie to pewnie chciał sprawdzić czy nie mam menopauzy:) :) :) Ten 22 dc wypada w ten piątek.
I jeszcze zlecił szereg innych hormonów - LH, Estradiol, AMH - to jest np. hormon służący do oceny rezerwy jajnikowej - tzn, na ile lat mamy jeszcze komórek jajowych. Oprócz tego TSH (bo mam chorobę Hashimoto) i muszę być pod stałą kontrolą.
Jutro mam 22dc

I mnie zarAz dni plodne... niby pozwolenie od lekarZy jest.... mąż się powoli przelamuje... Ale lykam desmoxan... i trochę się obawiam czy nie miało by to wpływu na ewentualną ciaze... ehhhh ; (

Czy któraś z was jest poza siwa z Niemczech????

I mnie zarAz dni plodne... niby pozwolenie od lekarZy jest.... mąż się powoli przelamuje... Ale lykam desmoxan... i trochę się obawiam czy nie miało by to wpływu na ewentualną ciaze... ehhhh ; (

Czy któraś z was jest poza siwa z Niemczech????
Fabi na opakowaniu nie pisze ?:)

Jak już słabną to jest po owulacji, podobno najlepiej przez 3 dni przed i 1 po

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki Katka.
No to plan wykonany. Teraz znowu zaszywam do spodziewanej @. Za bardzo się ekscutuje, wymyślam sobie objawy ewentualnej ciąży a potem dupa. Muszę zadbać o swój dobrostan [emoji6][emoji4]

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry