reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A Ty Oluska czujesz się jakoś inaczej?
Bo ja to jestem na 100% pewna że @ przyjdzie, czuję się dokładnie tak samo jak co miesiąc przed @

Ja czuję się też jakby @ miała przyjść. Bolą mnie piersi już dość mocno, a zawsze tak mam ze 3-4 dni przed @ jedynie ta moja temperatura jest podniesiona momentami do 37-37.1, ale myślę że to przez upały u nas 30 stopni cały czas. Wczoraj rano test ciażowy negatywny, a to było już 12 dpo, jeśli do piątku @ nie przyjdzie to rano zrobię znów. Raczej moje nadzieję opadły, ale co ja sobie myślałam że zajde w pierszym cyklu☺ o pierwsze dziecko staraliśmy się 8 miesięcy.

Dziewczyny mam pytanie moze sie orientujecie bo wizytę u gina mam dopiero za tydzien. Chodzi o tsh wcześniej miałam niedoczynnosc i brałam eutyrox tsh w granicach 1,7-1,3 czyli ok. Teraz robiłam badania i tsh 0,3032 przy normie 0,3500-4,9400.
Czy to bardzo zły wynik ? Czy to moze zaszkodzić maluchowi ??kurcze denerwuje sie bardzo a tydzien niepewności mnie chybawykończy.

Hej wszystkim,

u mnie 25 dc. Wczoraj miałam odebrać wyniki m.in. progesteronu i nie wiadomo gdzie są, dziś będą szukać. Były już spakowane i rozpłynęły się. Bolą piersi (ale na @ też bolą), trochę mnie mdliło wczoraj (opiłam się kawy z mlekiem). Odsuwam myśli na bok. Ostatnio moje cykle były 26-27 dniowe. Jedyna zmiana jak pomyślę, to przed miesiączkami miałam zawsze niewielkie plamienie a tym razem nic takiego nie było.
Korci mnie test, ale wytrzymam te dwa dni jeszcze.

sporo nas testujących w tym tygodniu. Kciuki zaciskam zatem za każdą z nas.

reklama
Do góry