reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A Ty Oluska czujesz się jakoś inaczej?
Bo ja to jestem na 100% pewna że @ przyjdzie, czuję się dokładnie tak samo jak co miesiąc przed @

Ja czuję się też jakby @ miała przyjść. Bolą mnie piersi już dość mocno, a zawsze tak mam ze 3-4 dni przed @ jedynie ta moja temperatura jest podniesiona momentami do 37-37.1, ale myślę że to przez upały u nas 30 stopni cały czas. Wczoraj rano test ciażowy negatywny, a to było już 12 dpo, jeśli do piątku @ nie przyjdzie to rano zrobię znów. Raczej moje nadzieję opadły, ale co ja sobie myślałam że zajde w pierszym cyklu☺ o pierwsze dziecko staraliśmy się 8 miesięcy.

Dziewczyny mam pytanie moze sie orientujecie bo wizytę u gina mam dopiero za tydzien. Chodzi o tsh wcześniej miałam niedoczynnosc i brałam eutyrox tsh w granicach 1,7-1,3 czyli ok. Teraz robiłam badania i tsh 0,3032 przy normie 0,3500-4,9400.
Czy to bardzo zły wynik ? Czy to moze zaszkodzić maluchowi ??kurcze denerwuje sie bardzo a tydzien niepewności mnie chybawykończy.

Hej wszystkim,

u mnie 25 dc. Wczoraj miałam odebrać wyniki m.in. progesteronu i nie wiadomo gdzie są, dziś będą szukać. Były już spakowane i rozpłynęły się. Bolą piersi (ale na @ też bolą), trochę mnie mdliło wczoraj (opiłam się kawy z mlekiem). Odsuwam myśli na bok. Ostatnio moje cykle były 26-27 dniowe. Jedyna zmiana jak pomyślę, to przed miesiączkami miałam zawsze niewielkie plamienie a tym razem nic takiego nie było.
Korci mnie test, ale wytrzymam te dwa dni jeszcze.

sporo nas testujących w tym tygodniu. Kciuki zaciskam zatem za każdą z nas.

reklama
Do góry