reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A mi wg chińskiego kalendarza plci wyszlo ze będzie chlopak:)
Mam inne objawy niz w ciąży z corka wiec kto wie... Bardzo bym chciała miec synka:) ale się troche boje jego wychowania... Boje się ze może być ciężko i ze nie bedzie taki przytulasty jak corka... Wiem głupie obawy...

Nie masz się czego bać. Chłopcy są rewelacyjni. Mój jest bardzo grzeczny. Musi mieć bardzo zły dzień żeby na prawdę dać mi popalić. I bardzo lubi się przytulać. Może dlatego że odkąd się urodził to byłam i nadal jestem dla niego bardzo czuła. Bardzo dużo mu buziaków daje i bardzo dużo przytulam.. Nawet jak jestem smutna to przychodzi i głaszcze mnie po głowie :)
To co ja mu daje wraca do mnie ze zdwojoną siła :)

reklama
Dzis 24 dc. @Za 6 dni. Jak bedziesz miec wynik wrzuc zdjecie, ciekawa jestem norm z Twojego labor. [emoji6]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wyników do ręki nie dostanę. Ja jestem w de i tu nie ma laboratorium jak w pl. Wszystkie badania mam na zlecenie lekarza. Jak są wyniki to lekarz do mnie dzwoni i mówi co i jak. Tu nawet jakbym chciała betę zrobić to nie mam gdzie jedynie mogę jechać do swojego ginekologa on tam ma laboratorium ale nie mogę kiedy mi się chce. Trochę tu dziwnie. No ale cóż. Daje rade. .na każde badanie krwi jestem zapisana . Oni mają w komputerach co i jak.

Dzik wynik obiecujący ! Kciuki !
Co do płci ja bardzo chciałam córkę jak zaszłam w ciąże to myślałam ze chłopak bo nie chciałam czuć rozczarowania jesli okazałby sie chłopak w koncu tyle na to dziecko czekałam.
Teraz juz mi obojętnie chociaz tez nie wiem jakby to było z synkiem :) moj m jest bardzo pobłażliwy w stosunku do małej i mowi ze jak urodzi sie syn swoją droga od 10 lat w rodzinie rodzą sie same dziewczyny !!!!!!! To bedzie go silna ręka wychowywał zeby był twardy jak na chłopaka przystało. Troche sie tego boje bo jednak nie chciałabym podziału na dziecko co moze wszytko i na to co nie moze... Chociaz jak pewnie sie urodzi to zwariuje i zapomni o wszystkim :)

Rozpuszczalna ooo jaki pięknyi teścior :-D gratulacje! Mam nadzieję że spotkamy się na czerwcówkach

Mika. Witaj i powodzenia;-)

Sałatka super ze plamienia ustają, mdłości to dobry objaw więc niech będą :-D według kalendarza chińskiego moja córka powinna być chłopcem :p

Dżoł oby to była ciąża. Trzymam kciuki:-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie masz się czego bać. Chłopcy są rewelacyjni. Mój jest bardzo grzeczny. Musi mieć bardzo zły dzień żeby na prawdę dać mi popalić. I bardzo lubi się przytulać. Może dlatego że odkąd się urodził to byłam i nadal jestem dla niego bardzo czuła. Bardzo dużo mu buziaków daje i bardzo dużo przytulam.. Nawet jak jestem smutna to przychodzi i głaszcze mnie po głowie :)
To co ja mu daje wraca do mnie ze zdwojoną siła :)
Staram się byc taka dla córki i ona to odwzajemnia. Mąż to widzi i bardzo zle się z tym czuje ze do mnie jest taka kochana a do niego inna... Uspokoilas mnie troche:)

reklama
Do góry