reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Lui, po tych przejściach należy Ci się spełnienie marzenia o dzidzi.
Trzymam kciuki.

Mikaduchna, wiem, że te objawy podobne i przez to trochę miałam nadzieję w poprzednim cyklu. sugerowałam sie ciągnięciem w dole brzucha, pobolewającymi piersiami. Potem szok, więc nie chcę się tak wkręcać.
Moje poprzednie ciąże udały się przy pierwszym cyklu starań i taka byłam hop do przodu że i tym razem się uda.

A jak pomyślę o tych wszystkich parach co się starają latami to żal mi ich bardzo. Co miesiąc walka. Serce ściska.

reklama
Ja też mam przeczucie że będę miała drugiego chłopaka :) Póki co to czekam na owu. Dzisiaj mam 8 dzień cyklu. :)
A mi wg chińskiego kalendarza plci wyszlo ze będzie chlopak:)
Mam inne objawy niz w ciąży z corka wiec kto wie... Bardzo bym chciała miec synka:) ale się troche boje jego wychowania... Boje się ze może być ciężko i ze nie bedzie taki przytulasty jak corka... Wiem głupie obawy...

dlaczego większości wam mówią że można po 1 @ albo po 2 a ja co pytam już 4 położnej dziś i 3 lekarzy w sumie to wszyscy twierdzą ze po 3 @ próbować nie wcześniej. Boje się że lekarz się na mnie zedrze jeśli by sie udało.
Takie pytanie czasami dziewczyny mówią ze chodzą do dwóch lekarzy żeby byc pewnym diagnozy czy chodzicie na nfz , czy moze do jednego na nfz a do drugiego prywatnie. Czy każdy z nich wydaje wam i prowadzi karty ciąży ?

1473684309-bqwlf2.jpeg

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli udało się?? Można gratulowac ?

reklama
Do góry