reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A mi wg chińskiego kalendarza plci wyszlo ze będzie chlopak:)
Mam inne objawy niz w ciąży z corka wiec kto wie... Bardzo bym chciała miec synka:) ale się troche boje jego wychowania... Boje się ze może być ciężko i ze nie bedzie taki przytulasty jak corka... Wiem głupie obawy...
Też się bałam chlopca, a teraz bym sie bala chyba dziewczynki, bo obsługę chlopca już znam..
Przytulasy są i całuskow tyle czasem ze cala obsliniona, więc nie martw się :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje dziewczyny:) plemienia sa juz malutkie. Krwi na szczęście nie widze juz od kilku dni. A tak poza tym to mdlosci mnie wykańczają no i nie mam sily na nic... I boli okropnie żołądek.
Rozpuszczalna a Ty masz jakies objawy co by wskazywaly na ciaze?:) jeszcze raz gratuluje:)
Ciagnie mnie podbrzusze, mam od półtora tygodnia temperaturę 37 i coś i czasem mam mdłości

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry