reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A mi wg chińskiego kalendarza plci wyszlo ze będzie chlopak:)
Mam inne objawy niz w ciąży z corka wiec kto wie... Bardzo bym chciała miec synka:) ale się troche boje jego wychowania... Boje się ze może być ciężko i ze nie bedzie taki przytulasty jak corka... Wiem głupie obawy...
Też się bałam chlopca, a teraz bym sie bala chyba dziewczynki, bo obsługę chlopca już znam..
Przytulasy są i całuskow tyle czasem ze cala obsliniona, więc nie martw się :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje dziewczyny:) plemienia sa juz malutkie. Krwi na szczęście nie widze juz od kilku dni. A tak poza tym to mdlosci mnie wykańczają no i nie mam sily na nic... I boli okropnie żołądek.
Rozpuszczalna a Ty masz jakies objawy co by wskazywaly na ciaze?:) jeszcze raz gratuluje:)
Ciagnie mnie podbrzusze, mam od półtora tygodnia temperaturę 37 i coś i czasem mam mdłości

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry