reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No - On się tak zachwala;) My dopiero zaczynamy, więc nie wiadomo jak będzie nam szło - ostatnim razem to nam zajęło 3-4 cykle. Teraz niby mamy mniejsze szanse (bo wiek), ale ja w to w ogóle nie wierzę - jestem niepoprawną optymistką:) A co do płci - mam dwóch Synków i jakby był trzeci to oszaleję z miłości i radości. Oby tylko się udało. Przepis na dziewczynkę wyczytałam na różnych forach, więc spróbowaliśmy - ale to był chyba falstart i wszystkie plemniki padły - jak słusznie zauważyła Lui;)

Trzymam za Ciebie kciuki Kochana:)
A co takiego kochana wyczytalas na tych forach? Ja tez zainteresowana :-)

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej a my jakoś podobnie ( no mi wypadła owu 2 dni później niż miała być a tobie chyba 2 dni wcześniej) ja chyba też nie zasne i będę myślała o tobie [emoji2]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
No aplikacja wyliczyła mi owu na 15,16dc a była 14dc. Także zobaczymy co z tego będzie. Dostosowalam się do zaleceń lekarza także mam nadzieję że się uda. Jeszcze jutro badanie progesteronu i cały dzień czekania na telefon od lekarza. Jutro będzie dla mnie długi dzień.

No aplikacja wyliczyła mi owu na 15,16dc a była 14dc. Także zobaczymy co z tego będzie. Dostosowalam się do zaleceń lekarza także mam nadzieję że się uda. Jeszcze jutro badanie progesteronu i cały dzień czekania na telefon od lekarza. Jutro będzie dla mnie długi dzień.
No mi też aplikacja wyliczyła na 15,16 dc a miałam 18 dc

Już 7 dni po owu progesteron badasz? Nie za wcześnie?

To i ja w sobotę powinnam...zobaczę co mi powie. Wyznam szczerze i może to wydawać się śmieszne ale panicznie boję się pobierania krwi [emoji55]

Też się kiedyś bałam, ale jak w ciąży pobierają krew co miesiąc to się człowiek przyzyczaja i przestaje cie to ruszać.

Kurczę może też powinnam zacząć mierzyć temperaturę? Tylko że mam tylko termometr bezdotykowy, nie wiem czy się nada.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Też się kiedyś bałam, ale jak w ciąży pobierają krew co miesiąc to się człowiek przyzyczaja i przestaje cie to ruszać.

Kurczę może też powinnam zacząć mierzyć temperaturę? Tylko że mam tylko termometr bezdotykowy, nie wiem czy się nada.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Bezdotykowe raczej nie bo musisz badać tam gdzie śluzówki i zawsze w tym samym miejscu ( odbyt, w buzi lub pochwa) ja wybrałam to 3[emoji2] najlepszy i nie drogi ( zapłaciłam ok 10-15 zł) jest termometr owulacyjny bo czulszy i pokazuje temperaturę do setnych po przecinku. No i mierz zanim wstaniesz z łóżka mnie tu dziewczyny przeszkoliły i wtedy sprawdziło się z terminem owulacji

Do góry