reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Skoro produkuje się progesterob tzn. ze było już zagniezdzenie. A skoro było zagniezdzenie to produkuje się beta. Takie jest moje rozumowanie [emoji5] tylko nie wiadomo od kiedy i ile już jest. Może lepiej poczekac ze dwa trzy dni. Ewentualnie zrób test ciazowy może coś wykaże.

Dzik- padłam :) autokorekta zawsze czujna ;) Zobaczcie jaki wykresik zrobiłam ginowi- mam nadzieję, że nie pomyśli o mnie jak o napalonej uczennicy, która dorwała się do kolorowych długopisów ;) Mam głupie pytanie, wiem że jeśli udało się coś zmajstrować 9 września (do gina idę 14) to i tak nic nie zobaczy, ale czy może mi coś "popsuć" badaniem usg dopochwowym??

Załączniki

• 20160912_172239.jpg
    20160912_172239.jpg
    572 KB · Wyświetleń: 78
Dzik- padłam :) autokorekta zawsze czujna ;) Zobaczcie jaki wykresik zrobiłam ginowi- mam nadzieję, że nie pomyśli o mnie jak o napalonej uczennicy, która dorwała się do kolorowych długopisów ;) Mam głupie pytanie, wiem że jeśli udało się coś zmajstrować 9 września (do gina idę 14) to i tak nic nie zobaczy, ale czy może mi coś "popsuć" badaniem usg dopochwowym??
Piękny wykresik :D
Dobry pomysł mniej się trzeba nagadac i czegoś nie pomieszasz przypadkiem

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry