Rozpuszczalna
Fanka BB :)
Smuteczek;( Trzymam kciuki żeby następnym razem się udało&&&&&
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Smuteczek;( Trzymam kciuki żeby następnym razem się udało&&&&&
Buuuuuu. [emoji53] [emoji107] Przykro mi. Chociaz musisz wiedzieć, że osoby urodzone w czerwcu są wyjątkowe. Wiem z doświadczenia [emoji4] Może dzidziuś czeka właśnie na czerwiec.
Mój tata ma urodziny 19 czerwca mam nadzieje że teraz sie uda i zrobie mu fajny prezent[emoji14]pierwszy wnuk lub wnuczka[emoji14]będzie młody dziadek a mama młoda babcia hahaBuuuuuu. [emoji53] [emoji107] Przykro mi. Chociaz musisz wiedzieć, że osoby urodzone w czerwcu są wyjątkowe. Wiem z doświadczenia [emoji4] Może dzidziuś czeka właśnie na czerwiec.
Ja urodziłam się 20 czerwca. [emoji4]Mój tata ma urodziny 19 czerwca mam nadzieje że teraz sie uda i zrobie mu fajny prezent[emoji14]pierwszy wnuk lub wnuczka[emoji14]będzie młody dziadek a mama młoda babcia haha
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Też fajny miesiąc ten czerwiec haha u mnie brat 18 maja , tata 19 czerwca , mama 12 lipca , moj K 2 lipca a ja jedyna taka zimowa z 9 styczniaJa urodziłam się 20 czerwca. [emoji4]
A to mój dzisiejszy.Dzisiejszy test owu. Wczorajszy był podobny. Owu ma być wtorek środa więc chyba jeszcze spokojnie bo cień cienia tylko widzę Zobacz załącznik 771152
Mój brat też z 18 majaTeż fajny miesiąc ten czerwiec haha u mnie brat 18 maja , tata 19 czerwca , mama 12 lipca , moj K 2 lipca a ja jedyna taka zimowa z 9 stycznia
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom