reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tylko co miesiąc jest to samo... Muszę się prosić o przytulanie... To z łaską dwa razy w dni płodne się ze mną pokocha a później wielce zdziwiony że znów się nie udało...
I gada jakby to bardzo chciał już mieć dziecko... No tak mnie ten gamoń irytuje że masakra!!!! A jeszcze pracuje tak że 12 godz jest na służbie i tłumaczy się tezvtym że jest zmęczony a jak ma wolne to nie ma nastroju... Nosz kur_a!!!!
Najchętniej to bym się napila no ale nie mogę bo może jakimś cudem zaskoczyłam po tym jednym laskawym razie :p
A mój mąż dla odmiany staje na wysokości zadania ,i kiedy mówię że trzeba to trzeba i nawet nie protestuje. Może teraz lżej bo wie że nie na darmo do lekarza chodzę,a raczej jeżdżę 30km. I nawet zdziwiona jestem że nie protestuje, nic nie mówi że znów trzeba jechać . Robi wszystko żebym jechała wtedy kiedy muszę. Myślę że to dlatego że wiemy w czym jest problem, bo jeszcze do niedawna podchodził do tego inaczej ,mówił że jak będzie to będzie nic na siłę. A w tym cyklu stara się i to bardzo.

reklama
A robiłaś prze terminem @ tez test owu zeby sprawdzić jak ciemnieje?
U mnie testy owu bledna, wczoraj jeszcze bledszy wyszedł.

U mnie marne szanse. Beta z krwi wczoraj negatywna <0.1. Dzisiaj 12dpo negatyw sikaniec. Juz chyba nie ma szans, choc temp sie utrzymuje 37 na razie.
Ciekawe czy sa przypadki gdzie beta z krwi w 11dpo jest negatywna a jednak jest ciąża...
Tak robiłam, wrzuciłam nawet tu na wątek zdjęcia testów. Pokazałam jak ciemnieje stopniowo druga kreska w owulacyjnym i jak na ciazowym zaczyna wychodzić cień cienia. Później owu robił się coraz mocniejszy i ciazowy też. Dziś owu ciemniejszy od kreski kontrolnej i podobno utrzymuje się tak przez całą ciążę :)

Wyników bety jeszcze nie ma, mają być najpozniej jutro rano, na szczęście mam dziś mnóstwo zajęć i nie mam czasu myśleć i się stresować.

Też dziś jedliśmy śliwki, a konretniej knedle ze śliwkami :D

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko co miesiąc jest to samo... Muszę się prosić o przytulanie... To z łaską dwa razy w dni płodne się ze mną pokocha a później wielce zdziwiony że znów się nie udało...
I gada jakby to bardzo chciał już mieć dziecko... No tak mnie ten gamoń irytuje że masakra!!!! A jeszcze pracuje tak że 12 godz jest na służbie i tłumaczy się tezvtym że jest zmęczony a jak ma wolne to nie ma nastroju... Nosz kur_a!!!!
Najchętniej to bym się napila no ale nie mogę bo może jakimś cudem zaskoczyłam po tym jednym laskawym razie :p
A może zamiast mówić dziś mam płodne musimy się przytulać jakoś bo na kręcisz. Ja podrzucam młodego do siostry i zabieram wtedy mojego na spacer późnym wieczorem. Wcześniej zakładam pończochy i gorset tak żeby wiedział że je mam na siebie np. Wychodzę z łazienki że niby czegoś zapomniałam. Na to luźna sukienka i szpilki. Spacer nigdy nie trwa dużej niż 30 min bo zawsze szybciutko gna do domu. Zawsze działa.

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiejszy test owu. Wczorajszy był podobny. Owu ma być wtorek środa więc chyba jeszcze spokojnie bo cień cienia tylko widzę
1472918612551.jpg
byo

Załączniki

• 1472918612551.jpg
    1472918612551.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 226
reklama
Tak robiłam, wrzuciłam nawet tu na wątek zdjęcia testów. Pokazałam jak ciemnieje stopniowo druga kreska w owulacyjnym i jak na ciazowym zaczyna wychodzić cień cienia. Później owu robił się coraz mocniejszy i ciazowy też. Dziś owu ciemniejszy od kreski kontrolnej i podobno utrzymuje się tak przez całą ciążę :)
Kochana, dałbyś radę je wstawić jeszcze raz bo nie potrafię teraz ich znalezc?...

Beta < 0,1 :(

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

:( przykro mi..

Do góry