reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Sylvia pocieszę Cię ze rok temu zaszlam przy jednym numerku w cyklu.Numerek był 12 dc przy 28 dniowym cyklu (tylko niestety poronilam).A do plodnych nie na leze.O pierwsza ciaze staralam sie prawie 1,5 roku.A o tą teraz kończę 8 cykl.Może akurat się uda.Wiem ze Ci przykro bo też kiedyś taki cykl mi się trafił.Faceci tego nie rozumieją I nie doceniają naszych starań.
Bertha jak u Ciebie?zblizamy się do naszych terminów.Ja zaczynam czuć się okresowo_Objawów ciazowych brak, powatpiewam ze mogło się udać.Szkoda będzie bo ten cykl był mega obstawiony i tracę ochotę i siły do staran.Nawet bzykac mi się nie chce.Jakoś taki odrzut mam więc niewiem jak następne staranka będą wyglądać.
Ja też już się okresowo czuję :) Nerwy, pryszcze :D Pełen zakres a do okresu jakieś 6 dni :]

Nessi mnie też już od paru dni podbrzusze pobolewa a @ mogę dostać jutro lub pojutrze.Wkurzona chodzę już parę dni.Dzisiaj mam napady gorąca.Więc muszę przygotowywać się psychicznie ze z tego cyklu nici.Następny cykl już nie będę sie tak wysilać.Będziemy co 2- gi dzień sie sexic.

W ramach eksperymentu "test owu a ciąża" wrzucam mój dzisiejszy test owu . Minęły 4 dni od terminu @. Druga kreska pociemniała i jest już dużo mocniejsza od kontrolnej.

Zobacz załącznik 771097
A robiłaś prze terminem @ tez test owu zeby sprawdzić jak ciemnieje?
U mnie testy owu bledna, wczoraj jeszcze bledszy wyszedł.

Bertha jak u Ciebie?zblizamy się do naszych terminów.Ja zaczynam czuć się okresowo_Objawów ciazowych brak, powatpiewam ze mogło się udać.Szkoda będzie bo ten cykl był mega obstawiony i tracę ochotę i siły do staran.Nawet bzykac mi się nie chce.Jakoś taki odrzut mam więc niewiem jak następne staranka będą wyglądać.
U mnie marne szanse. Beta z krwi wczoraj negatywna <0.1. Dzisiaj 12dpo negatyw sikaniec. Juz chyba nie ma szans, choc temp sie utrzymuje 37 na razie.
Ciekawe czy sa przypadki gdzie beta z krwi w 11dpo jest negatywna a jednak jest ciąża...

A robiłaś prze terminem @ tez test owu zeby sprawdzić jak ciemnieje?
U mnie testy owu bledna, wczoraj jeszcze bledszy wyszedł.

U mnie marne szanse. Beta z krwi wczoraj negatywna <0.1. Dzisiaj 12dpo negatyw sikaniec. Juz chyba nie ma szans, choc temp sie utrzymuje 37 na razie.
Ciekawe czy sa przypadki gdzie beta z krwi w 11dpo jest negatywna a jednak jest ciąża...
Nie wiem czy są takie przypadki, ale u mnie pomiar temp. się nie sprawdza - bo 37,4 utrzymuje mi się do ostatniego dnia @. :/

Nessi mnie też już od paru dni podbrzusze pobolewa a @ mogę dostać jutro lub pojutrze.Wkurzona chodzę już parę dni.Dzisiaj mam napady gorąca.Więc muszę przygotowywać się psychicznie ze z tego cyklu nici.Następny cykl już nie będę sie tak wysilać.Będziemy co 2- gi dzień sie sexic.
U Nas były niestety tylko 2 seksy ..więc się nie nastawiałam na sukces :/

Megan, jak tam?? Zrobiłaś dzisiaj test? @ brak?
Aleksandrax, a jak u ciebie??
Hej :) kochana , juz wczoraj dałam tu znać , że niestety @ przyszła wczoraj w punkt[emoji14]dzisiaj mam troche dużo roboty a tak mnie brzuch boli że jestem juz po dwoch silnych tabletkach :o no nic byle do jutra bo wiem ze bedzie troszke lepiej[emoji14]Mileego dnia[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :) kochana , juz wczoraj dałam tu znać , że niestety @ przyszła wczoraj w punkt[emoji14]dzisiaj mam troche dużo roboty a tak mnie brzuch boli że jestem juz po dwoch silnych tabletkach :o no nic byle do jutra bo wiem ze bedzie troszke lepiej[emoji14]Mileego dnia[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ah, tak, zapomniałam, przepraszam..
Kciuki za nowy cykl!!

reklama
Do góry