reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziękuję wszystkim za pocieszenia
Może jeszcze na betę za wcześnie. Ja wciaz czekam na @ niby ma czas do środy najpóźniej ale z moimi cyklami różnie bywa.dzisiaj pojawił mi się taki śluz jak owulacyjny więc nie zdziwiee się jak to jakaś pozna nie wiadomo jak owulacja. Dodatkowo źle się czuje od wczoraj mam wrażenie, że coś utknelo mi w gardle i czuje ogromny dyskomfort
Chyba nie za wcześnie, test owu wyszedł mi pozytywny w 16dc a dziś jest 30dc, więc 14 dni już po owu
Buuuuuu. [emoji53] [emoji107] Przykro mi. Chociaz musisz wiedzieć, że osoby urodzone w czerwcu są wyjątkowe. Wiem z doświadczenia [emoji4] Może dzidziuś czeka właśnie na czerwiec.
Oj są wyjątkowe, mój synek jest czerwcowy właśnie. Może to właśnie taki psikus ze mam mieć dwójkę z czerwca. Choć dzisiaj w nic nie wierzę i mam doła, może jutro będzie lepiej.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A my mamy rocznice 17 czerwca ;D
Jakbym teraz jakimś cudem zaskoczyła to przewidywalna data porodu byłaby na 26 maja, fajnie by było w dzień matki urodzić :)

Ja mam rocznice 12 września i bede juz chodowała jajka w nowym cyklu. Szkoda ze sie przed pierwsza rocznica ślubu nie udało zaskoczyć. @ jeszcze nie dostałam bo jutro a moze pojutrze powinna byc ale dzisiaj juz 13dpo i negatyw wiec czekam na @.

reklama
A my mamy rocznice 17 czerwca ;D
Jakbym teraz jakimś cudem zaskoczyła to przewidywalna data porodu byłaby na 26 maja, fajnie by było w dzień matki urodzić :)
To tak samo jak mi pokazuje kalkulator. Ja mam najbliższy termin @ na 16.09 to chyba w podobnym terminie będziemy testowac[emoji5]?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry