reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczynki witajcie,
Przykro mi ze niektóre z was mają takich mężów, nieprzykladajacych się do starań, mężczyźni chyba trochę boją się odpowiedzialności, dzieci, pieluchy, wielu z nich nie rozumie co przeżywa kobieta. U mnie jest zupełnie odwrotnie mój mąż mogłyby bzykac cały czas i jest chyba troszkę Zawiedziony, że tak szybko poszło, bo ja do wizyty u lekarza raczej na seks się nie zdecyduje.. U nas seks był dużym problemem po urodzeniu syna, ja nie miałam ochoty, Wróciłam do pracy, wiadomo obowiązki, dom i byłam zmęczona, totalny brak ochoty, a on tego nie rozumiał, i nawet było blisko rozwodu, na szczęście jakoś się polepszylo, ale wymagało to pracy i czasu.
Zauważyłam, że jak facet ma wszystko na tacy podane, czyli seks na zawołanie, to przestaje się starać, więc może dajcie im trochę powalczyć, niech się trochę namecza, to docenia to co mają :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko co miesiąc jest to samo... Muszę się prosić o przytulanie... To z łaską dwa razy w dni płodne się ze mną pokocha a później wielce zdziwiony że znów się nie udało...
I gada jakby to bardzo chciał już mieć dziecko... No tak mnie ten gamoń irytuje że masakra!!!! A jeszcze pracuje tak że 12 godz jest na służbie i tłumaczy się tezvtym że jest zmęczony a jak ma wolne to nie ma nastroju... Nosz kur_a!!!!
Najchętniej to bym się napila no ale nie mogę bo może jakimś cudem zaskoczyłam po tym jednym laskawym razie :p

Kurcze Sylvia, trzeba pomyśleć nad jakąś strategia :-/ domyślam się że jest Ci przykro bardzo, bo to też kobieta bierze wszystko osobiście, może spróbuj jakoś z nim szczerze porozmawiać, może ma jakiś problem

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej hej :-)
Zanim nadrobić zaległości chciałam się podzielić nowinka :-)
Otóż od dzisiaj jestem oficjalnie na l4 ciążowym, moje dzieciątko żyje. ..serduszko biło jak szalone :-)
Jest tak 1;5/2 mm większe niż wskazuje na to data miesiaczki ale mogło się coś poprzesuwac ;)
Teraz badania i zobaczymy. ..
Mdlosci mnie zamorduja :-(

Otóż od dzisiaj jestem oficjalnie na l4 ciążowym, moje dzieciątko żyje. ..serduszko biło jak szalone :-)
Jest tak 1;5/2 mm większe niż wskazuje na to data miesiaczki ale mogło się coś poprzesuwac ;)
A który to tydzień? Super ze juz możesz odpocząć i ze Twoje maleństwo ma sie dobrze:) a o mdlosciach możemy pogadać... Mam to samo:) nie moge jesc pic. Dzis kaszka mnie ochota na biala kapustę i mi posmakowalo i zjadłam cala miske... Ale to jedna pelna miska od kilku dni

I do tego chudnę... A jeszcze niedawno miałam brzuch jak balon:) no i caly w siniakach od zastrzyków ale to nic. Zniknie...:)

A który to tydzień? Super ze juz możesz odpocząć i ze Twoje maleństwo ma sie dobrze:) a o mdlosciach możemy pogadać... Mam to samo:) nie moge jesc pic. Dzis kaszka mnie ochota na biala kapustę i mi posmakowalo i zjadłam cala miske... Ale to jedna pelna miska od kilku dni
Salatko! Właśnie o Tobie najbardziej myślałam jak Ty się czujesz kochana? Jak Twoje maleństwo?
Ja mam teraz zaczęty 8 tydzień wg. Daty @ .
Moje smaki to pomidory, śliwki ( ale te słodkie nie wegierki ) , kapusta i wszystko co kwaśne i ryż! !! Jezu ryż a o gołąbkach marzę i chyba w poniedziałek zacznę wielka produkcję :D

reklama
Salatko! Właśnie o Tobie najbardziej myślałam jak Ty się czujesz kochana? Jak Twoje maleństwo?
Ja mam teraz zaczęty 8 tydzień wg. Daty @ .
Moje smaki to pomidory, śliwki ( ale te słodkie nie wegierki ) , kapusta i wszystko co kwaśne i ryż! !! Jezu ryż a o gołąbkach marzę i chyba w poniedziałek zacznę wielka produkcję :D
Nie ma maleństwa jeszcze niestety... A oprócz ogólnego wkur... Okropnych mdlosci i snu to oki:)
Dobrze ze masz na cos ochote:)
Ja bym nie wytrzymała do poniedzialku. Jak sobie pomyślałam dzis o kapuście to za godzinę juz byla gotowa:)

Do góry