reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

I jestem po wizycie u ginekologa.
Oglądał na tym USG chyba z 5 minut aż się wystraszylam ze coś jest nie tak.
Jest zarodek z cialkiem żółtym ale serduszko jeszcze nie bije.
Wiec l4 nie dostałam powiedział ze tydzień dwa i będzie serduszko ale na ten czas niewiele mi może pomóc .
I nie wiem teraz co zrobić.
Wcisne się na wizytę na piątek za tydzień do mojej lekarki z Katowic jeszcze...
Przeraża mnie tylko wizja chodzenia do pracy gdzie już wszystkie trabia jak glupie, dyrekcja juz ma kogoś za mnie przygotowanego , ale swoją doga dopóki nie potwierdzę żywej ciazy nie ma prawa za mnie nikogo zatrudniać prawda? Bo teraz miałam 4 dni l4 od pediatry na gardło.
Po prostu lojalnie ja uprzedził am ze jak wszystko będzie w porządku to nie będę chodziła w ciąży do roboty ...
Dostała duphaston 2 razy dziennie plus ta luteina i plus nospa obowiązkowo rano na rozluźnienie ...
On znowu powiedział ze to wysokie zagniezdzenie nie jest do końca dobre ale rozwija się póki co.
Co lekarz to opinia :-(

A co to znaczy wysokie zagnieżdżenie?
Ile zarodek ma mm?

reklama
Agnesis tez myślałam ze zachodzenie to taka prosta sprawa.Przy pierwszym razie myślałam ze odkładam tabletki anty i miesiąc góra dwa jestem w ciazy.Ale niestety się przeliczylam bo zeszło rok i 5 miesiecy.w druga zaszlam w 4cyklu bo na luzie i za bardzo nie nastawialam się na ciaze a teraz czlowiek się zjeżdża żeby coś było, u mnie już 8 cykl leci.
Megan ja byłam w dwóch ciazach i przy żadnej intuicyjnie nie czułam ze to ten cykl będzie szczęśliwy.Więc nawet nienastawiam sie ze jak znów zajdę to coś będę przeczuwać.
Mayllah mam nadzieję ze wyrwanie zeba pomoże w zajsciu w ciaze.Gdyby nie starania to pewnie jeszcze pare miesiecy tego zęba bym potrzymała.Smieszne bo mialam stan zapalny i przetoke a zab najlepiej się miał.Jak zawsze czułam po kanalowce (3lata) dyskomfort tego zęba tak teraz było super, dlatego rak trudno było mi podjąć decyzję.

Witam serdecznie dziewczyny. Cały czas staram się Was czytać a teraz będę miała więcej czasu więc będę też pisać [emoji6]
Właśnie rozpoczęłam urlop![emoji7]
Ja tez to cholerstwo mam a powiedz bola cie po nim jajniory? Hehe
Ja pijee drugi dzien i drugi dzien mnie bola...az dziwne zeby Po dwoch razach tak czuc....? [emoji21]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
Jadę do Polski i właśnie zamierzam kupić sobie inofem. Na razie brałam femibion 1 ale mi się skończył. Tu w De jest drogi więc też zrobię zapas w Pl. Na razie kupiłam sobie witaminy z Doppel Herz dla kobiet starających się.
Oprócz tego drugi cykl z wiesiolkiem. Właśnie owu zbliża się wielkimi krokami bo testy wychodzą już ładnie a jajniki napieprzaja jak nigdy. Na zmianę choć bardziej prawy. Myślicie że to sprawka wiesiołka?

Wszystkim zafasolkowanym gratuluję ogromnie [emoji173]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam serdecznie dziewczyny. Cały czas staram się Was czytać a teraz będę miała więcej czasu więc będę też pisać [emoji6]

Jadę do Polski i właśnie zamierzam kupić sobie inofem. Na razie brałam femibion 1 ale mi się skończył. Tu w De jest drogi więc też zrobię zapas w Pl. Na razie kupiłam sobie witaminy z Doppel Herz dla kobiet starających się.
Oprócz tego drugi cykl z wiesiolkiem. Właśnie owu zbliża się wielkimi krokami bo testy wychodzą już ładnie a jajniki napieprzaja jak nigdy. Na zmianę choć bardziej prawy. Myślicie że to sprawka wiesiołka?

A nie masz przypadkiem problemów ze śluzem przy wiesiołku? Bo jak ja go brałam to skutek był odwrotny do zamierzonego, czyli totalna susza, że aż bolało..

reklama

Jak masz mozliwosc to wykup sobie z allegro Inofem ,zaplacisz za niego grosze. I przesylka w 24 h.
Lui ja zaczelam brac Inofolic i juz drugi dzien mnie tak piluja jajniki,ze jest to az wkurw... [emoji39] Chyba cos sie jednak ruszylo i wydaje mi sie ze dziala. Okres skonczyl mi sie 5 dnia cyklu.
Szostego i siodmego dnia zaczelam pic Inofolic i od tego zaczely sie bole ..dzis rano temperatura ni z gruszki ni z pietruszki skoczyla na 36,7 a w zeszlym cyklu w 7ym dniu mialam tylko 36,4 wiec moze owulacja bedzie....uff nie chce myslec ale jak tego nie robic.[emoji58][emoji58][emoji16]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Do góry