reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A jeśli chodzi o test agnesis, który wyszedł pozytywny. Wydaje mi się, że o tym czy test działa poprawnie świadczy kreseczka testowa. Jeśli ona się pojawia to oznacza, że test jest ok. Czyli wg mnie hormon hcg się z jakiegos powodu wyprodukował skoro kreseczka słaba, bo słaba, ale się pojawiła.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Oj nie, to wada testu. We krwi hormonu było mniej niż 0,1 czyli w moczu nie mogło go być więcej.
Jak mi poprzednia ciążę wykryły facelle 10dpo tak teraz już im nie uwierzę ;) chyba, że będę robić po trzy, a to się nie opłaca, bo za to zrobię bete i będę miała pewność :)

Oj będę działać będę. PrzycisNe męża w tym cyklu tak konkretnie.  :D:D

Mamy zajebiaszcze avatary z plemnikami więc będzie dobrze :D
Ile to trzeba się dać wyr***ać, żeby ten jeden plemniki dał nam szczęście... w życiu nie myślałam, że będę się o dziecko starać, myślałam, że o bach i będzie :p

Ostatnia edycja:
Mamy zajebiaszcze avatary z plemnikami więc będzie dobrze :D
Ile to trzeba się dać wyr***ć, żeby ten jeden plemniki dał nam szczęście... w życiu nie myślałam, że będę się o dziecko starać, myślałam, że o bach i będzie :p
No ja też nie sądziłam że tyle to zajmie czasu hehe mam dwójkę i do głowy by mi nie przyszło że może być jakiś problem z zajściem z trzecim. Ale biorę się do roboty w tym cyklu, to już 6 cykl czas najwyższy żeby wkoncu się udało. Żeby na lato nie rodzic :p:p;)

reklama
Dziewczyny, któraś z was pisałam że była u dentysty na wyrwaniu zeba, przypominało mi się że jak starałam się o pierwszego maluszka, prawie rok i w końcu postanowiłam wyrwać ząbek i wstawić sobie koronke, to się okazało że byłam już w ciąży ale Jeszcze nie wiedziałam wtedy o tym, a dostałam podobno konska dawkę znieczulenia :-) także ten, kto wie może i wam się uda :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry