mayllah
Fanka BB :)
Bądź dobrej myśli, przecież maj ma być nasz :-) a u ciebie który dzień dziś?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
23 dcBądź dobrej myśli, przecież maj ma być nasz :-) a u ciebie który dzień dziś?
A jeśli chodzi o test agnesis, który wyszedł pozytywny. Wydaje mi się, że o tym czy test działa poprawnie świadczy kreseczka testowa. Jeśli ona się pojawia to oznacza, że test jest ok. Czyli wg mnie hormon hcg się z jakiegos powodu wyprodukował skoro kreseczka słaba, bo słaba, ale się pojawiła.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj będę działać będę. PrzycisNe męża w tym cyklu tak konkretnie. Agnesis, trzymam kciuki żeby udało się w następnym cyklu!
Izabela, staraj, się staraj, maj musi mieć min 10 fasolkek:-)
Oj będę działać będę. PrzycisNe męża w tym cyklu tak konkretnie. ![]()
No ja też nie sądziłam że tyle to zajmie czasu hehe mam dwójkę i do głowy by mi nie przyszło że może być jakiś problem z zajściem z trzecim. Ale biorę się do roboty w tym cyklu, to już 6 cykl czas najwyższy żeby wkoncu się udało. Żeby na lato nie rodzicMamy zajebiaszcze avatary z plemnikami więc będzie dobrze
Ile to trzeba się dać wyr***ć, żeby ten jeden plemniki dał nam szczęście... w życiu nie myślałam, że będę się o dziecko starać, myślałam, że o bach i będzie![]()