Laski ktoras z Was pije Inofem lub Inofolic ?
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
Ja pije inofem jak sobie o nim przypomnę. Dobry podobno jest na pcos. A ja niestety to dziadostwo mam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Laski ktoras z Was pije Inofem lub Inofolic ?
Ja tez to cholerstwo mam a powiedz bola cie po nim jajniory? HeheJa pije inofem jak sobie o nim przypomnę. Dobry podobno jest na pcos. A ja niestety to dziadostwo mam.
Piękny ten bladzioch i piękne paznokcie!!Megan, cykle z reguły 26 dni, raz na jakiś czas 28 :-)
A to mój dzisiejszy bladzioch
Zobacz załącznik 769724
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Działajcie!!! Kciuki!Hejka. U mnie koniec @ więc bierzemy się od dzisiaj za robotę. Trzeba porządnie obstawić ten cykl. Mam zamiar załapać się na Maj.
Tez tak wlasnie myślałam ze rachu ciachu..Mamy zajebiaszcze avatary z plemnikami więc będzie dobrze
Ile to trzeba się dać wyr***ać, żeby ten jeden plemniki dał nam szczęście... w życiu nie myślałam, że będę się o dziecko starać, myślałam, że o bach i będzie
Ja tez wlasnie rok temu wyrywałam dwie ósemki ze znieczuleniem i okazało sie zeby byłam w ciąży tez to do kachy pisałamDziewczyny, któraś z was pisałam że była u dentysty na wyrwaniu zeba, przypominało mi się że jak starałam się o pierwszego maluszka, prawie rok i w końcu postanowiłam wyrwać ząbek i wstawić sobie koronke, to się okazało że byłam już w ciąży ale Jeszcze nie wiedziałam wtedy o tym, a dostałam podobno konska dawkę znieczulenia :-) także ten, kto wie może i wam się uda :-)
Ja tez jak pamiętałam to piłam w tym cyklu ale sie juz skończył. Zamówiłam sobie nowe opakowanie i testy.Ja pije inofem jak sobie o nim przypomnę. Dobry podobno jest na pcos. A ja niestety to dziadostwo mam.
Podbna jestes do mnie, WSZYSTKICH naokolo pocieszasz a samej siebie nie umiesz...[emoji16]Katarzynko kobito wyluzj sie troszke , uspokoj bedzie wszystko dobrze musi byc[emoji14]za duzo masz zmartwien.. Wiem ze łatwo sie gada,pisze ale postaraj sie być dobrej mysli :*
Mnie za to zaczął pobolewac brzuch jak na okres xd cos czuje ze dupa blada bedzie wydaje mi sie że jak zajde w ciąże to od razu bede miec jakies przeczucia,że sie udało[emoji14]wiem wariatka ze mnie szkoda , że samej siebie nie potrafie podnieść na duchu jak każdego innego[emoji14]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha to piona sobie nie potrafie powiedzieć : Magda będzie dobrze u mnie jest wszystko źle[emoji14]nie pamietam kiedy poszło coś bezproblemowo ;p ale wiem jedno , że jak kiedyś zobacze dwie kreski na teście , oszaleje ze szczęścia[emoji14]Podbna jestes do mnie, WSZYSTKICH naokolo pocieszasz a samej siebie nie umiesz...[emoji16]
Wiem wiem, ale ja mam jakies dziwne przeczucia oczywiście jak małpy do tego czasu nie będzie to teścik zrobie[emoji14]Katarzynko, jak ja w poprzedniej ciąży byłam u gina w 5 tyg, to była tylko kropka, i powiedziała mi że założy mi kartę ciąży ale mi jej nie da,bo poprzednia poronilam, ale pogorszyła że z takiej kropki się rodzą dzieci :-) więc kochana będzie dobrze, albo jak masz możliwość idź do jakiegoś innego gina, który ma lepsze usg, a chorobowe jak możesz ciągnij narazie od rodzinnego
Megan, ból jak na okres też pojawia się w początkach ciąży, więc czekamy do wtorku na teścik
Ja tez to cholerstwo mam a powiedz bola cie po nim jajniory? Hehe
Ja pijee drugi dzien i drugi dzien mnie bola...az dziwne zeby Po dwoch razach tak czuc....? [emoji21]