reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
I jestem po wizycie u ginekologa.
Oglądał na tym USG chyba z 5 minut aż się wystraszylam ze coś jest nie tak.
Jest zarodek z cialkiem żółtym ale serduszko jeszcze nie bije.
Wiec l4 nie dostałam powiedział ze tydzień dwa i będzie serduszko ale na ten czas niewiele mi może pomóc .
I nie wiem teraz co zrobić.
Wcisne się na wizytę na piątek za tydzień do mojej lekarki z Katowic jeszcze...
Przeraża mnie tylko wizja chodzenia do pracy gdzie już wszystkie trabia jak glupie, dyrekcja juz ma kogoś za mnie przygotowanego , ale swoją doga dopóki nie potwierdzę żywej ciazy nie ma prawa za mnie nikogo zatrudniać prawda? Bo teraz miałam 4 dni l4 od pediatry na gardło.
Po prostu lojalnie ja uprzedził am ze jak wszystko będzie w porządku to nie będę chodziła w ciąży do roboty ...
Dostała duphaston 2 razy dziennie plus ta luteina i plus nospa obowiązkowo rano na rozluźnienie ...
On znowu powiedział ze to wysokie zagniezdzenie nie jest do końca dobre ale rozwija się póki co.
Co lekarz to opinia :-(

Ja pije inofem jak sobie o nim przypomnę. Dobry podobno jest na pcos. A ja niestety to dziadostwo mam.
Ja tez to cholerstwo mam a powiedz bola cie po nim jajniory? Hehe
Ja pijee drugi dzien i drugi dzien mnie bola...az dziwne zeby Po dwoch razach tak czuc....? [emoji21]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Katarzynko :) kobito wyluzj sie troszke , uspokoj bedzie wszystko dobrze :) musi byc[emoji14]za duzo masz zmartwien.. Wiem ze łatwo sie gada,pisze ale postaraj sie być dobrej mysli :*

Mnie za to zaczął pobolewac brzuch jak na okres xd cos czuje ze dupa blada bedzie :D wydaje mi sie że jak zajde w ciąże to od razu bede miec jakies przeczucia,że sie udało[emoji14]wiem wariatka ze mnie :D szkoda , że samej siebie nie potrafie podnieść na duchu jak każdego innego[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Megan, cykle z reguły 26 dni, raz na jakiś czas 28 :-)
A to mój dzisiejszy bladzioch

Zobacz załącznik 769724

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Piękny ten bladzioch i piękne paznokcie!!
Musze pamietać ze jak bede kiedyś wstawiać takie zdjęcie to musze sobie wczesniej zrobić pazurki bo tu same wypielęgnowane dłonie [emoji1]

Hejka. U mnie koniec @ więc bierzemy się od dzisiaj za robotę. Trzeba porządnie obstawić ten cykl. ;) Mam zamiar załapać się na Maj.:p
Działajcie!!! Kciuki!

Mamy zajebiaszcze avatary z plemnikami więc będzie dobrze :D
Ile to trzeba się dać wyr***ać, żeby ten jeden plemniki dał nam szczęście... w życiu nie myślałam, że będę się o dziecko starać, myślałam, że o bach i będzie :p
Tez tak wlasnie myślałam ze rachu ciachu..

Dziewczyny, któraś z was pisałam że była u dentysty na wyrwaniu zeba, przypominało mi się że jak starałam się o pierwszego maluszka, prawie rok i w końcu postanowiłam wyrwać ząbek i wstawić sobie koronke, to się okazało że byłam już w ciąży ale Jeszcze nie wiedziałam wtedy o tym, a dostałam podobno konska dawkę znieczulenia :-) także ten, kto wie może i wam się uda :-)

Ja tez wlasnie rok temu wyrywałam dwie ósemki ze znieczuleniem i okazało sie zeby byłam w ciąży :):) tez to do kachy pisałam :)

Ja pije inofem jak sobie o nim przypomnę. Dobry podobno jest na pcos. A ja niestety to dziadostwo mam.
Ja tez jak pamiętałam to piłam w tym cyklu ale sie juz skończył. Zamówiłam sobie nowe opakowanie i testy. :)

Katarzynko :) kobito wyluzj sie troszke , uspokoj bedzie wszystko dobrze :) musi byc[emoji14]za duzo masz zmartwien.. Wiem ze łatwo sie gada,pisze ale postaraj sie być dobrej mysli :*

Mnie za to zaczął pobolewac brzuch jak na okres xd cos czuje ze dupa blada bedzie :D wydaje mi sie że jak zajde w ciąże to od razu bede miec jakies przeczucia,że sie udało[emoji14]wiem wariatka ze mnie :D szkoda , że samej siebie nie potrafie podnieść na duchu jak każdego innego[emoji14]

Podbna jestes do mnie, WSZYSTKICH naokolo pocieszasz a samej siebie nie umiesz...[emoji16]

Katarzynko, jak ja w poprzedniej ciąży byłam u gina w 5 tyg, to była tylko kropka, i powiedziała mi że założy mi kartę ciąży ale mi jej nie da,bo poprzednia poronilam, ale pogorszyła że z takiej kropki się rodzą dzieci :-) więc kochana będzie dobrze, albo jak masz możliwość idź do jakiegoś innego gina, który ma lepsze usg, a chorobowe jak możesz ciągnij narazie od rodzinnego

Megan, ból jak na okres też pojawia się w początkach ciąży, więc czekamy do wtorku na teścik

Podbna jestes do mnie, WSZYSTKICH naokolo pocieszasz a samej siebie nie umiesz...[emoji16]

Hahaha to piona :D sobie nie potrafie powiedzieć : Magda będzie dobrze :D u mnie jest wszystko źle[emoji14]nie pamietam kiedy poszło coś bezproblemowo ;p ale wiem jedno , że jak kiedyś zobacze dwie kreski na teście , oszaleje ze szczęścia[emoji14]

Katarzynko, jak ja w poprzedniej ciąży byłam u gina w 5 tyg, to była tylko kropka, i powiedziała mi że założy mi kartę ciąży ale mi jej nie da,bo poprzednia poronilam, ale pogorszyła że z takiej kropki się rodzą dzieci :-) więc kochana będzie dobrze, albo jak masz możliwość idź do jakiegoś innego gina, który ma lepsze usg, a chorobowe jak możesz ciągnij narazie od rodzinnego

Megan, ból jak na okres też pojawia się w początkach ciąży, więc czekamy do wtorku na teścik

Wiem wiem, ale ja mam jakies dziwne przeczucia :) oczywiście jak małpy do tego czasu nie będzie to teścik zrobie[emoji14]

reklama
Ja tez to cholerstwo mam a powiedz bola cie po nim jajniory? Hehe
Ja pijee drugi dzien i drugi dzien mnie bola...az dziwne zeby Po dwoch razach tak czuc....? [emoji21]

Mnie nic nie boli :p całe szczęście, bo wtedy to bym zwariowała. Mnie jajniki bolą tylko przy owu, a tak to jakbym ich nie miała..

A masz przy pcos swoją owu?

Do góry