Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, czasem do badan prenatalnych a nawet dłużej nie da się tego określić.A czy na pierwszym usg gin moze okreslic czy dziecko jest zdrowe?
Nie, czasem do badan prenatalnych a nawet dłużej nie da się tego określić.
Trzymam mocno kciuki, żeby to oznaczało 2 kreseczki na teście :-)A czasem i do porodu.
Kłuje mnie dzisiaj jajnik z którego była owu! Cieszy mnie to wiec sie dziele informacja
Oczywiście równie dobrze moze to cos oznaczać jak i nie oznaczać nic ale i tak karmi to moja nadzieje dzisiaj 9dpo lub 4dpo.
Mam wielką nadzieję że to właśnie "coś" oznacza[emoji6] bardzo dobrze że się tym z nami dzielisz.A czasem i do porodu.
Kłuje mnie dzisiaj jajnik z którego była owu! Cieszy mnie to wiec sie dziele informacja
Oczywiście równie dobrze moze to cos oznaczać jak i nie oznaczać nic ale i tak karmi to moja nadzieje dzisiaj 9dpo lub 4dpo.
A ilu dniowe masz cykle[emoji14]? Nie pamietam czy juz pisalas czy nieBertha, mnie też od owulacji klulo w jajniku, raz po lewej raz po prawej, aż do dziś w sumie, więc jest dobry znak ;-)
A co do mnie, to jeśli się udało, no to w 3 cyklu i używałam testów owu, pierwszy miesiąc, kupiłam 50 a użyłam aż 3 , owu była 13 dc a Dziś 27 dc,a w 25 słaba kreseczka :-) Dziś już wyraźniejsza, przytulanki 7,8,9 i 13 i 15, więc niedużo :-) jajniki bolały mnie od 6 dc i myślałam że wczesna owu ale test dopiero 13 dnia wyszedł.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ok dzięki za odpowiedź[emoji14]piękna wyraźna druga kreska jeszcze raz gratulacje[emoji14]i ładne paznokietki haha jeezu jakbym juz chciala wiedziec czy cos tam u mnie sie dzieje dobrego czy nie[emoji14]to czekanie mnie dobija[emoji14]4 testy z nerwów kupilam a pewnie dupa blada bedzie jak zwykle hahaMegan, cykle z reguły 26 dni, raz na jakiś czas 28 :-)
A to mój dzisiejszy bladzioch
Zobacz załącznik 769724
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom